Begin » Verslagen » JO8-2 pakt winst bij UNO

JO8-2 pakt winst bij UNO

Zaterdag ochtend was het een vroegertje voor de boys half 9 uit bij Uno stond op het programma… prachtig voetbal weer laag staand zonnetje , lekker fris goed weer om wakker te worden.
En wakker waren de jongens vanaf het eerste fluitsignaal werd en volop druk gezet en was het Lukas die de score opende al was dat voor het publiek wat massaal aanwezig was niet te zien , er stonden twee ijsberende leiders steeds voor het beeld van het publiek. Na blijvend commentaar van diverse moeders verhuisde ze naar de overkant zodat het publiek ook van de wedstrijd kan genieten, we moesten het zonder Nathan doen vandaag die was ziek helaas…DaniĆ«l gaf een diepe bal op Jestin en die schoot de 2-0 voor sprong binnen dus leek dit een makkelijke wedstrijd te worden. Maar Uno gaf niet op en ging opzoek naar de aansluiting ze stuitte regelmatig op Jayden Joep en Tygo en al gingen ze daar voorbij stond Thomas de beste penaltybokaal keeper nog in de weg.

Maar Uno kwam toch 2x langs zij en stond het weer 2-2 de jongens waren vanaf dat moment weer wakker en werd er een tandje bij geschakeld zo was het een goed opkomende Joep die een mooie bal uit de lucht direct afvuurde op de goal en de keeper het nakijken gaf en stonden we weer voor…. nog geen 2 minuten later werd Jestin weer in stelling gebracht en die schoot de bal knap in de verre hoek en stonden we met de rust 4-2 voor.
Na de rust ging Jayden in de voorhoede spelen en ging Tygo een linie naar achter en dat pakte vandaag goed uit…. Jayden werd een paar keer in stelling gebracht en schoot tot 2x toe met die ijzersterke linker de bal tegen de touwen en stond de teller op 6 voor de boys…. maar Uno kwam er ook meerdere keren doorheen maar daar stond onze sluitpost Tygo iedere keer in de weg, geen idee waar die steeds vandaan kwam of die achter de paal verstopt stond of onder de grasmat vandaan kwam? Niemand weet het maar hij stond steeds in de weg, en al lukte het Uno om er door te komen trok Tygo wel aan de noodrem… echt top gespeeld TygošŸ‘

Maar FC Aalsmeer kreeg ook meerdere kansen zo was het Lukas die de bal onwijs hard op de lat schoot wat een knal was dat denk dat de lat nu nog trilt….Jayden nog een schot op de paal DaniĆ«l en Joep nog een aantal keer dichtbij, uiteindelijk wist Jayden 2 goede assistent op Jestin te geven en die schoot ze weer knap binnen en in de laatste minuut wist Uno nog 1x te score en gingen we met de 8-3 winst naar huis.
Knap gedaan jongens inzet was weer top en vechtlust volop aanwezig, goed samen gespeeld, samengevat grote klasse jongens.

Volgende week staat toernooi bij KDO op het programma zie ik jullie daar weeršŸ‘

Robin Schijf

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …