maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » JO8-2 verliest van Pancratius

JO8-2 verliest van Pancratius

Na een week afwezigheid hier weer eens een verslag van onze JO8-2, zaterdag stond tegenstander Pancratius op het programma: een ploeg die nog niks verloren heeft.
Dat wisten we nog niet toen we aan de wedstrijd begonnen, maar dat maakt verders ook niks uit. Oonze missie is iedere week het zelfde… proberen voor de overwinning te gaan en goed overspelen en geen commentaar op elkaar en plezier hebben.
Al deze opdrachten werden perfect uitgevoerd, zo was het een sterk FC Aalsmeer die opzoek ging naar de openingstreffer. Jestin, Lucas, Daniel en Nathael probeerde het, maar we wisten het net van het doel niet bol te zetten na diversen doelpogingen.

Pancratius probeerde de druk op te voeren en kwamen een paar keer gevaarlijk dichtbij, maar ons centrale verdedigingsduo Joep en Jayden hielden knap stand en dan hadden we onze sluitpost Thomas (onze vliegende Hollander) nog achter de hand, zodat het lang 0-0 bleef. Maar net voor rust wist Pancratius toch de score te openen door een rommel Goal, maar ja deze tellen ook. Toen was het onze bijna jarige Tygo die vanuit het middenveld een paar keer dichtbij het doel kwam maar Pancratius hield stand.

En dan pas laat is de 2de helft wist Pancratius de score te verdubbelen en ging FC Aalsmeer alles of niks spelen. We kwamen gevaarlijk dichtbij een treffer maar 2x was het de paal die in de weg stond. Uiteindelijk trok Pancratius aan het langste eind en was de einduitslag 0-3 geworden. Maar deze score had zeker 5x zo hoog kunnen uitvallen, maar onze keeper Thomas “de vliegende Hollander” was the man of the match vandaag en verder super complimenten naar de rest van het team die heel hard gevochten hebben en alles gegeven hebben en de koppies niet hebben laten hangen!

Trots op jullie boys!!!!!!!!

Verslag: Robin Schijf

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …