maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » JO8-2 verliest bij Roda

JO8-2 verliest bij Roda

Zaterdag moesten we vroeg uit de veren, want Roda stond op het programma. Om 9.00 uur beginnen, dus 8.00 uur verzamelen en omdat het zo vroeg was, was het ook nog erg koud.
Dat konden we merken, ook in het veld want na het eerste fluitsignaal was het Roda die na 2 minuten al 3-0 voor stond. Zo zijn we nu wakker jongens??…. er werden wel wat kansen gecreëerd maar echt gevaarlijk werden we nog niet.

Eerst was het Roda die er nog 1 scoorde maar na dat doelpunt gingen we pas weer voetballen en zo was het Lukas die het eerste doelpunt voor FC Aalsmeer op het scorebord zette en begonnen we steeds beter te voetballen. Maar toch was het Roda die de score weer verder uitbreidde 5-1, maar Jayden maakte daar verandering in en maakte er 5-2 van. Voor rust scoorde roda nogmaals, zodat de ruststand 6-2 was en in de rust werd er van keeper gewisseld. Jayden ging op doel en Thomas ging het veld in.

Diezelfde Thomas scoorde de 6-3, maar Roda kreeg heel wat cadeau van de spelbegeleider zo waren de hele wedstrijd door al ballen niet in gedribbeld en werden er ook halve corners genomen en geen vrije trappen gegeven waar Roda flink van profiteerde en de teller op 9-3 zette.

Daniel, Tygo en Joep die bleven flink druk zette op het middenveld waar onze Jestin van kon profiteren en de eindstand 9-4 op het bord zette. Tot onze verbazing was de eind uitslag 11-8??? geen idee waar die beste man dat vandaan haalde maar dat zegt eigenlijk al genoeg over de spelbegeleider die we vandaag hadden. Jammer dat dit soort dingen gebeuren bij zulke verenigingen en dat men niet op de hoogte is van de spelregels.

En dan hebben we het nog niet over spelertjes die te oud zijn voor onder de JO8, maar ja daar hebben we helaas mee te maken. Maar het ergste komt nog, want na de wedstrijd dachten de jongens een lekkere warme douche te nemen. Maar je raad het al, die was ijskoud dus dat kon er ook nog wel bij. Je verwacht zoiets toch eigenlijk niet van zo’n vereniging.

Volgende week weer nieuwe kansen jongens.

Groet Robin

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …