Begin » Verslagen » JO8-2 verslaag SC Badhoevedorp JO8-1

JO8-2 verslaag SC Badhoevedorp JO8-1

Op een prachtige zonnige Zaterdag mochten onze jongens weer de wei in en dit maal stond SC Badhoevedorp JO8-1 op het programma.
Maar we moesten het doen na vorige week met 2 goals onze topscoorder Jestin ala Speedy Gonzales die stond lekker op de latten in de sneeuw.

Dus werd er versterking aangetrokken na een beetje onderhandelen op de trainingen en omkoperij met een AA’tje was het Finn Spreeuw die ons kwam versterken.
De jongens hadden er weer zin in en stonden gretig te wachten om weer volle bak er tegen aan te gaan dus met de spirit zat het wel goed.

Joep onze aanvoerder van vandaag won de toss dus begonnen we met de aftrap na het eerste fluitsignaal van onze top scheidsrechter zal hem niet bij naam noemen, was het FC Aalsmeer die vol in de aanval ging, en zo was er na 2 minuten een prachtige aanval en een verwoestend schot van onze op huurbasis in gehuurde Finn Spreeuw iedereen stond al op de banken en de handen gingen al omhoog want we telde hem al, maar het was een geweldige redding van de keeper van SC Badhoevedorp die de bal prachtig tegenhield en zo een voorsprong van FC Aalsmeer voorkwam.

Onze jongens bleven opzoek naar een goal en die viel er ook na 8 minuten was het Nathan die de score opende en al feestvierend deze goal stond te vieren met ze medespelers
Maar wat was dat de scheidsrechter floot en had contact gehad met de V.A.R en ging de beelden terug kijken en zijn beslissing was dat er met de hand gescoord werd ala Maradona 1986 dus werd de goal afgekeurd dus de score bleef maar uit.

En dat hield SC Badhoevedorp in de wedstrijd maar was wel gewaarschuwd en die deden er nog een schepje boven op en zochten steeds meer de aanval maar stuitte steeds op de verdedigers Tygo Joep en Jayden die het Badhoevedorp knap lastig maakte, maar ze kwamen er toch een aantal keer knap doorheen en loste aardig wat schoten op ons doel maar wij hebben Thomas ook wel vliegende Hollander genoemd die knap stand hield en zo FC Aalsmeer in de race hield.

De jongens van FC Aalsmeer gaven niet op en gingen opzoek naar een goal, Lukas probeerde het een aantal keer van afstand Jayden loste nog wat schoten en Daniel kwam nog een aantal keer dicht bij het doel maar we kregen de bal er niet in, zeker ook te danken aan knap keepers werk van Badhoevedorp.

Maar we voelde dat die in de lucht hing, het publiek dat in grote aantallen aanwezig was moedigde onze jongens nog eens flink aan en dat gaf de jongens een boost, Nathan die omspeelde de tegenstander en gaf de bal diep aan Jayden en die haalde verwoestend uit en jaja nu met ze Linker been strak onder in de hoek en was er nu terecht rede tot juichen
en stond de verdiende 1-0 op het scorebord.

En met die stand gingen we de rust in en werden de jongens nog eens goed door de leiders toegesproken en her en der wat tips gegeven en met wat dreigementen met een koude douche, gingen ze weer met volle moed het strijdveld in maar moesten wel op onze hoeden zijn want de gelijkmaker zat er aan te komen SC Badhoevedorp had duidelijk een opdracht mee gekregen maar ze stuitte regelmatig op onze verdedigers en onze Thomas maar de jongens waren gewaarschuwd.

Nu was er een mooi opgezette aanval van Daniel en Lukas die Finn in de diepte aanspeelde en die bedacht zich geen moment en haalde verwoestend uit en schoot de bal boven in het dak van het doel die de keeper het nakijken gaf en de 2-0 aantekende.
Dat was het keer moment in de wedstrijd de jongens kregen vleugels en gingen opzoek naar meer en meer kwam er ook zo was het Lukas die vanaf de rechter zijkant de bal in de verre hoek krulde en de verdiende 3-0 op de teller zette.

Maar dit was niet genoeg Daniel en Nathan probeerde nog een aantal keer 1 op 1 de keeper van Badhoevedorp te passeren maar het mocht niet baten, onze opkomende verdediging ging zich er zelfs mee bemoeien en kwamen er wat kansen voor Tygo en Joep maar het vizier stond niet goed afgesteld maar die van Jayden stond wel in de juiste richting en nam hem nog eens goed op ze linker en schoot de bal knap tegen de touwen van het net en was het 4-0 en met 2 doelpunten vandaag gelijk onze nieuwe topscoorder.

Bij 4-0 bleef het en was het weer een knappe overwinning van onze JO8-2 en weer met super inzet vechtlust en goed samenspel…knap gedaan jongens hou dit vast en kijk alweer uit naar volgende week.

Finn Spreeuw bedankt voor het meedoen en je prachtige goal namens de jongens en super goed gevoetbald topper.

Mvg Robin Schijf

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …