Begin » Geen categorie » JO8-2 vorm weer terug gevonden

JO8-2 vorm weer terug gevonden

Afgelopen zaterdag stond Legmeervogels op het programma voor de boys van JO8-2. We moesten thuis spelen en hadden wat goed te maken ten opzichte van afgelopen week.
Voor de wedstrijd gaven de jongens dit zelf ook al aan en vonden het niets meer dan hun plicht om weer vol de strijd aan te gaan.

Dit lieten ze vanaf de eerste minuut al zien we zochten vol de aanval op en we waren al een aantal keer gevaarlijk geweest, de aanvallen werden goed opgezet door het ons middenveld Tygo en Daniël zo was het Daniël die onze Speedy Gonzales Jestin in stelling bracht en deze de achterhoede eruit liep en met een mooi schot de keeper verschalkte 1-0 voor de boys. We gingen opzoek naar weer maar hierdoor vielen er ook wat gaten op het middenveld maar legmeervogels liep steeds tegen het ijzersterke verdediging duo Joep en Jayden aan, en mochten ze daar langs gaan stond onze vliegende Hollander Thomas in de weg, wat stond die goed te keepen vandaag👍
Dus de voorsprong bleef op 1-0 staan zo was het Lukas die een aantal keer met goede schoten richting doel van de tegenstander gevaarlijk was maar miste net de scherpte, dus bleef Legmeervogels in de race…zo werden er goede duels uitgevochten op het middenveld en was het Joep die de bal diep speelde op Daniël en die wist wel raad met de bal en en schoot deze achter de keeper en daar was dan de verdiende 2-0 voorsprong.
We kregen steeds meer kansen maar wiste deze niet te verzilveren en zo gingen we met een verdiende 2-0 voorsprong de rust in.

Na een goede peptalk van de leiders dat we scherp moesten blijven gingen we vol goede moet de 2de helft in….en was het gelijk vanaf de eerste minuut een slim balletje van Tygo op Nathan die 1 op 1 op de keeper afging maar de paal wist te raken. Maar Legmeervogels hadden ook niet stil gezeten in de rust en kwamen ook goed uit de startblokken en wiste zelfs te score zo stond het 2-1 en kreeg Legmeervogels weer het geloof, de duels werden steeds pittiger uitgevochten en kreeg Legmeervogels een vrijetrap zo’n 12 meter van het doel en deze werd op vrije wijze binnen geschoten en zo stond het 2-2.
De jongens herpakte zich weer en zochten hard naar de voorsprong en kwamen goede kansen voor Nathan en Daniël die goed stonden te spelen maar de goal bleef uit.
Legmeervogels zocht naar die zelfde voor sprong maar Thomas hield ons in de race…zo werd Lukas in stelling gebracht deze liep door de verdediging van Legmeervogels heen maar werd getackeld dus vrije trap van een meter of 15 was het de zelfde Lukas die de bal nam en deze loepzuiver in de kruising schoot zo stonden we 3-2 voor nog geen minuut later weer een vrije trap en dit maal was het Jestin die de bal boven in het dak schoot 4-2 de wedstrijd leek gespeeld. Maar Legmeervogels gaf niet op en kwamen er kansen over en weer en wisten zelfs de aansluitingstreffer te maken en stond het weer 4-3 maar wij wilde ook meer en gingen we vol druk zetten zo was het Jayden die met een fraai schot de lat wist te raken en Nathan nogmaals de paal maar de score bleef uit… toen was daar het verlossende fluitsignaal en zat de overwinning in de tas👍

Super gespeeld jongens leuk om te zien dat jullie er weer waren de drive en het geloof was er weer, er werd hard gevochten goed overgespeeld en de koppies lieten we niet hangen.

Trots op jullie👍
Robin Schijf

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiële (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …