Begin » Verslagen » JO8-3 verliest geflatteerd
Met een mooi schot scoort Lyam de ere treffer voor FCA

JO8-3 verliest geflatteerd

Terwijl afgelopen zaterdagochtend op meerdere velden bij FC Aalsmeer allerlei teams speelde voor een kampioenschap, speelde de kids van de Aalsmeer JO8-3 tegen FC Haarlem Kennemerland de laatste officiële wedstrijd van het seizoen zonder dat er nog iets op het spel stond.
Het team begon goed aan de wedstrijd, maar kwam al snel op een 0-1 achterstand. Het team rechtte de rug en ging zelf op zoek naar de aansluitingstreffer. Normaal scoort het team best gemakkelijk, maar dit weekend waren ze kampioen paal schieten en ballen die net-naast gingen. Veel kansen leverde geen doelpunt op en dan treedt de aloude voetbalwet in werking. Het doelpunt viel aan de andere kant. Keeper Thije had al een paar kansen goed gepakt en ook verdedigers Jens en Dante werkte menig bal weg, maar na rust werd het toch 0-2 voor de Haarlemmers. Op het middenveld werkte Jasmijn en Desteney hard en ook Ali en Julia liepen de longen uit hun lijf, maar de spitsen Levi en Lyam kregen de kansen niet achter de keeper van Haarlem.

Dante passeert twee tegenstanders tegelijk
Met een geweldige save voorkomt Thije een nieuwe tegentreffer

In het laatste kwart leek het bij Haarlem allemaal wel te lukken, alle kansen werden doelpunten en dus liepen ze uiteindelijk uit naar een 0-6 voorsprong. Het slotakkoord was wel voor Aalsmeer nadat Lyam de ere-treffer maakte, eindstand 1-6. Het was voor het team het grootste verlies van het seizoen, maar gelukkig hadden ze wel allemaal lekker gespeeld en daar gaat het uiteindelijk om…

Julia laat zich niet beet nemen door dit mannetje
Levi laat tegenstander een truckje zien
Jasmijn laat zich niet van de bal zetten

Foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …