Begin » Verslagen » JO8-3 wint seizoen-ouverture bij SV Hoofddorp

JO8-3 wint seizoen-ouverture bij SV Hoofddorp

Afgelopen zaterdag was de 1e competitie wedstrijd voor de jongens van de JO8-3.

Het was een week, maar ook een dag, met veel nieuwe indrukken. Niet alleen voor de spelers, maar natuurlijk ook voor de ouders. Weer naar school voor de 1e keer, de 1e en 2e training met nieuwe trainers, spelers en ouders én voor het eerst een echte wedstrijd samen spelen met ook een echte coach.

JO8-3 bestaat dit jaar uit: Mitch, Siem, Siem, Sem, Jayden, Borg en Valentijn. Deze zaterdag kon Jayden nog niet en was Rami, uit de JO8-4, zijn vervanger.

Ik kan een heel mooi lang verhaal schrijven over hoe goed de voorbereiding verliep, hoe goed er al samengespeeld werd, dat we al heel veel doelpunten hebben gemaakt, dat we er ook heel veel hebben tegengehouden, dat we al mooie passing hebben, dat we sportief zijn naar de tegenstander, dat we top-supporters hebben, maar dat is niet nodig.

Het plezier straalde er vanaf en de 9-6 overwinning was daardoor alleen maar de spreekwoordelijke kers op de taart! Op naar de volgende trainingen en wedstrijden om nog meer plezier te krijgen en als team en individu weer beter te worden.

Complimenten en dikke pluim voor iedereen op en buiten het veld!

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …