Begin » Verslagen » JO9-2 verliest nipt bij Sporting Martinus

JO9-2 verliest nipt bij Sporting Martinus

Afgelopen zaterdag moesten we afreizen naar Sporting Martinus, helaas zonder Xavi die was ziek…..dus met 1 wissel startte we de wedstrijd.
Vanaf minuut 1 werd er prima gevoetbald we zagen bij vlagen prima positiespel, zoals de afgelopen week op getraind is. En zo duurde het niet lang dat de bal er in vloog met prima positiespel was het een diepe bal van Joep op Nathan…en was het de zelfde Nathan die Hugo in het midden vrij zag staan, en die de bal prima in de hoek schoot.
De verdiende 1-0 voorsprong, Sporting was nu wakker en ging vol in de aanval er werden wat schoten gelost maar de verdediging hield stand….Prima werk van Tygo, Jayden en Joep en Thomas onze sluitpost.
Maar toch door een eigen foutje in de verdediging kon Sporting profiteren en werd het 1-1 dat gaf Sporting vleugels die bleven maar druk zetten en door een prima afstand schot die in de kruising belande stonden we 2-1 achter.
Nu waren wij weer wakker en was het Finn die wat prima schoten loste op het doel van Sporting maar helaas net de scherpte miste, maar toch kwam de 2-2 op de klok het was een bal die aan kwam rollen en Tygo bedacht zich geen moment en schoot de bal vanaf de middellijn zo boven in het dak, wat een juweel van een Goal.
Het was een wedstrijd die over en weer ging erg gewaagt aan elkaar en leuk om te zien, toch was het Sporting die de teller in een voordeel schoot en stonden we 3-2 achter.

De mouwen werden opgestroopt en werden de duels steeds pittiger, daardoor raakte Finn helaas geblesseerd en gingen we verder zonder wissels, er werd een prima diepe bal van Jayden op Joep gespeeld die de bal prima voor gaf op de vrijstaande Nathan en die wist de gelijkmaker binnen te tikken en was het weer 3-3. Het weer werd er niet beter op het kwam met bakken uit de hemel maar we bleven strijden kregen nog een grote kans maar het schot van Hugo miste net wat kracht helaas…dus leek het op een gelijkspel uit te komen, maar het was nog een schot van Sporting die op de paal belande maar daarna op onze prima keepende Thomas ongelukkig op ze rug kwam helaas.
En werd het toch nog 4-3 voor Sporting en was er niet genoeg tijd meer om dit recht te zetten, dus helaas verloren.

Maar het positieve van de partij was toch de inzet van de boys gewoon blijven gaan en dat ook de trainingsstof er zo nu en dan uitkomt, grote klasse en de winst gaan we zekers nog een keer pakken daar heb ik alle vertrouwen in👍

Mvg Robin Schijf

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …