Begin » Verslagen » JO9-2 verliest van UNO JO9-1

JO9-2 verliest van UNO JO9-1

Zo de vakanties zijn weer achter de rug en we zijn alweer 2 weken aan het trainen.
En zo stond 31 augustus de eerste wedstrijd weer voor de deur, thuis tegen UNO 9-1

De jongens stonden al te popelen om te beginnen, en hadden er onwijs zin in. Het publiek was weer massaal aanwezig en dat is altijd leuk om te zien.
Na het eerste fluitsignaal was het toch even aftasten en was het spel een beetje onzeker. Er werden hier en daar toch wat kleine foutjes gemaakt waar UNO van wist te profiteren en stonden we al rap met 2-0 achter helaas. Maar de jongens gaven de moed niet op en begonnen eindelijk weer eens te voetballen.
Zo was er een hele scherpe pas van Xavi die Hugo net voor de lijn kon binnen tikken en zo voor de 2-1 zorgde. Dat gaf hoop en gingen we opzoek naar meer, maar we waren alle wat te gretig denk en daardoor ontstond er steeds meer ruimte voor UNO. Toch door knap keepers werk van Thomas en de ijzersterke verdediging van Joep, Tygo en Jayden wist UNO toch nog 2x te scoren en keken we tegen een 4-1 achterstand aan.
Toch bleven we voetballen en wist weer Xavi Nathan in stelling te brengen en die wist op een hele mooie wijze de keeper te passeren en zo stonden we met de rust 4-2 achter.
Dus nog niks aan de hand en gingen we vol goede moed aan de 2de helft beginnen, FC Aalsmeer die stond allang klaar om te beginnen en was het UNO die na 6x aangesproken te zijn geweest door de spelbegeleider te laat compleet op het veld stond toen de wedstrijd weer begon, en daar wist weer Hugo van te profiteren en schoot de bal vanaf de aftrap direct het doel in en was de aansluiting nabij.
En we gingen opzoek naar de gelijkmaker het was Finn die verwoestend uithaalde en de bal onderkant lat net voor de doellijn zag belande helaas, toch door wat persoonlijke foutjes en moeilijke oplossingen wist UNO nog 4x te scoren en werd de wedstrijd met 8-3 verloren helaas.
De vechtlust was er wel maar de scherpte ontbrak zo nu en dan, en teleurstelling was er ook, is ook niet erg jongens maar we moeten niet de koppies laten hangen, en ook eens goed naar de leiders luisteren want die hebben het beste met jullie voort, en fouten maken mag daar leren we alle van…. dus koppies weer omhoog en weer positief en vol goede moed op naar volgende week.

Mvg Robin Schijf

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …