Begin » Geen categorie » Jonger Oranje Talentendagen in de voorjaarsvakantie

Jonger Oranje Talentendagen in de voorjaarsvakantie

Heb je zin in een lekker voetbalfeestje in de voorjaarsvakantie? Kom dan op woensdag 23 of donderdag 24 februari naar de Jonger Oranje Talentendagen bij FC Aalsmeer!

Woensdag 23 februari voor junioren
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenoten en zijn scouts van diverse profclubs aanwezig. Je maakt heel veel lol en krijgt de kans om jouw grote voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden en een plek verdienen in de Jonger Oranje Finals.

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers (jongens en meiden) uit de geboortejaren 2004 t/m 2009. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de voetbaldag afgelopen. Deelname kost €28,95!
Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/inschrijven


Donderdag 24 februari voor pupillen
Tijdens deze Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes en zijn scouts van AZ Alkmaar aanwezig. Je maakt heel veel plezier en krijgt de kans om jouw grote voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden en een plek verdienen in de Jonger Oranje Finals.

De Jonger Oranje Pupillen Talentendag is voor spelers (jongens en meisjes) uit de geboortejaren 2010 t/m 2016. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de voetbaldag afgelopen. Deelname kost €28,95, inclusief persoonlijk certificaat na afloop.
Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/inschrijven

Bekijk ook

Getuigen gezocht!!

In de avond/nacht van zaterdag 4 juni zijn drie partytenten die wij gehuurd hebben vernield …