Begin » Geen categorie » Kerstcadeau Voetjebal Aalsmeer

Kerstcadeau Voetjebal Aalsmeer

Vanwege de samenwerking tussen Voetjebal en FC Aalsmeer heeft Voetjebal een mooi kerstcadeau…
Je krijgt nu 10% korting als je je zoon/dochter voor 1 januari 2022 inschrijft bij Voetjebal Aalsmeer. Let op! Zet bij de opmerking van het inschrijfformulier ‘Kortingscode: FC Aalsmeer’.

Voetjebal is een speelconcept voor peuters en kleuters tussen de 2 t/m 5 jaar oud. De peuters en kleuters maken tijdens Voetjebal voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.
Naast het voetballen ontwikkelen we de kinderen hun motoriek, coördinatie en leren ze o.a kleuren herkennen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Alle oefeningen worden uitgevoerd onder gezellige en bewegelijke muziek. Al het voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans.

Op zaterdag 15 januari start Voetjebal met blok 2. De lessen worden op zaterdag gegeven in de sporthal bij de Waterlelie. De Voetjebal lessen duren 45 min per groep. De lessen zijn tussen 08:15 en 12:15. De starttijd is afhankelijk van de leeftijd van uw zoon/dochter.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Voetjebal, de contactpersoon is Chelly Drost of een kijkje nemen op hun website.

Email adres: aalsmeer@voetjebal.com
Telefoonnummer Chelly Drost: 06-23 75 60 55
Link inschrijving proefles: https://regiouithoorn.voetjebal.nl/inschrijven
Link website: https://regiouithoorn.voetjebal.nl

Bekijk ook

Getuigen gezocht!!

In de avond/nacht van zaterdag 4 juni zijn drie partytenten die wij gehuurd hebben vernield …