Begin » Verslagen » Knappe winst MO15-1
Ricky zet een nieuwe FCA aanval op

Knappe winst MO15-1

Vanwege de krokusvakantie lag het voetballen enkele weken stil.
Zaterdag 10 maart jl. werd de voorjaarscompetitie hervat, met voor de meiden van FCA MO15-1 de thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde meiden team van Overbos MO15-3 uit Hoofddorp. Dit team won al hun wedstrijden in de najaar competitie en ging over naar de 2e klasse.

Fleur speelde een solide wedstrijd

De FCA meiden waren hiervan niet onder de indruk en gingen pittig de strijd aan. In de 15e minuut resulteerde dit in een prachtig schot van Daisy, dit schot werd door de Overbos keepster met de voet gestopt en de terugspringende bal werd door Daisy naast geschoten. De toon was gezet en in de 22e minuut was het dan toch raak. FCA spits Inge verschalkte de Overbos keepster met een fraai schot 1-0. Na deze treffer golfde het spel heen en weer maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

Dewi in duel
Gabriëlla is tegenstandster te snel af

Na de rust een sterk aanvallend FCA. In de 5e minuut na rust bekroonde FCA spits Inge een prachtige solo met een eveneens prachtig doelpunt 2-0. Na dit doelpunt sloop er zachtjes aan gemakzucht in het FCA team. De middenlinie sloot niet meer goed aan waardoor de achterhoede steeds meer onder druk kwam te staan. Fleur, Melissa en Eamey wisten menige Overbos aanval te onderbreken en op te ruimen. In de laatste minuut was ook bij hun de koek op en wist Overbos de eretreffer te scoren 2-1. Ondanks de late tegentreffer toch een knap resultaat meiden, weer drie punten in de pocket.
Aanstaande zaterdag tegen Nieuw Sloten koppies erbij houden en 3 punten mee terug nemen.

Eamey geeft tegenstandster geen enkele kans

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …