Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Britt van Halm

Komende zondag Pupil van de Week: Britt van Halm

Aankomende zondag 13 maart speelt FC Aalsmeer Zondag 1 weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Alliance’22 uit Haarlem. Na een teleurstellend resultaat vorige week tegen gedeeld koploper ZSGO-WMS hoopt de Zondag 1 komend weekend weer de punten in Aalsmeer te houden. Hierbij gaan ze gesteund en geholpen worden door een nieuwe Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Britt van Halm onze Pupil van de Week. Britt is 10 jaar oud. Dit seizoen speelt Britt in het team JO11-2 en is daar keepster. Dat ze weet hoe ze moet keepen is niet zo vreemd, want haar vader heeft jaren lang het doel verdedigd van RKAV/FC Aalsmeer. Britt is een echte Aalsmeerse dame en zit dan ook op school bij de Jozefschool, in groep 7. Aankomende zaterdag speelt Britt met haar team een thuiswedstrijd tegen DIOS uit Nieuw-Vennep. Ze zitten een poule vol met derby’s zoals tegen RODA’23, Amstelveen Heemraad, KDO en Legmeervogels.

Als favoriete voetbalclub in Nederland heeft Britt AJAX gekozen. Niet zo gek dat Remko Pasveer en oud Ajacied Frenkie de Jong haar favoriete spelers zijn. Tijdens het kijken van de wedstrijden van haar favoriete club vindt Britt het eten van een patatje heerlijk, of een groot bord spaghetti. En wat ook zeker het vermelden waard is, Britt is geselecteerd door de KNVB voor de KNVB trainingsdagen! Daar heeft ze natuurlijk ontzettend veel zin in, evenals dat ze zondag onze pupil is.

Aankomende zondag 27 oktober zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en Alliance’22 1. Kom het team aanmoedigen en support Britt als Pupil van de Week.

Tot zondag!

NaamBritt van Halm
Leeftijd10 jaar
TeamJO11-2
PositieKeepster
Favoriete clubAjax
Favoriete speler/speelsterFrenkie de Jong en Remko Pasveer
Favoriete etenPatat en spaghetti

Bekijk ook

Selectie zaterdag 1 krijgt voor volgend seizoen steeds meer vorm

Opnieuw hebben een aantal selectiespelers hun jawoord voor volgend seizoen gegeven. Na de berichtgeving van …