Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Christan Alderden

Komende zondag Pupil van de Week: Christan Alderden

Aankomende zondag 26 januari speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn eerste thuiswedstrijd van 2020. Tegenstander komende zondag is Bloemendaal. Na een teleurstellend einde van 2019 en een fantastisch trainingskamp in Valencia, hoopt de Zondag 1 komend weekend weer de punten in Aalsmeer te houden. Hierbij gaan ze gesteund en geholpen worden door een nieuwe Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Christan Alderden onze Pupil van de Week. Christan is 12 jaar oud en speelt op dit moment in JO12-3. Christan is een echte keeper en laat dan ook geregeld zien dat de tegenstander geen schijn van kans maakt tegen hem.   Als voorbeeldspeler heeft Christan AJAX-keeper Andre Onana. Niet vreemd dat Christan zijn favoriete club in Nederland AJAX is. Wellicht dat we eens moeten gaan scouten voor een Feyenoord pupil van de week…

Tijdens het kijken van de wedstrijden van zijn favoriete club vindt Christan het eten van patat heerlijk, samen met een lekker glas cola erbij. Later wilt Christan profvoetballer worden, een heuse profkeeper. Wie weet dat de scouts de komende tijd langs de lijnen zullen staan voor je!

Aankomende zondag 26 januari zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en koploper Bloemendaal 1. Kom het team aanmoedigen en support Christan als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Naam:Christan Alderden
Leeftijd:12 jaar
Team:JO12-3 League
Positie:Keeper
Favoriete club:Ajax
Favoriete speler/speelster:Andre Onana
Favoriete drinken:Cola
Favoriete eten:Patat
Wat wil je later worden:Profvoetballer

Bekijk ook

Kleding FC Aalsmeer krijgt nieuwe bestemming in Kenia

Afgelopen week heeft bestuurslid Frank Springintveld een bezoek gebracht aan een grote school in Kenia …