Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Dany Tas

Komende zondag Pupil van de Week: Dany Tas

Aankomende zondag 8 december speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Tegenstander komende zondag is VSV uit Velserbroek. Na een teleurstellend resultaat vorige week tegen VVH Velserbroek hoopt de Zondag 1 komend weekend weer de punten in Aalsmeer te houden. Hierbij gaan ze gesteund en geholpen worden door een nieuwe Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Dany Tas onze Pupil van de Week. Dany is 7 jaar oud en speelt op dit moment in de jongste lichting van onze club, de Champions League. Dany komt uit een echte voetbalfamilie, waarbij zijn vader Ewald inmiddels in een vriendenteam zijn zaterdagen slijt. In de Champions League speelt Dany elke zaterdag een aantal kleine wedstrijden en dartelt daar als een echte ‘allrounder’ over het voetbalveld.

Dany is op dit moment zelfs zo goed bezig dat hij af en toe al aan een niveau hoger mag ruiken. Goed bezig Dany! Als voorbeeldspeler heeft Dany AJAX-speler Donny van de Beek. Maar ook ‘Appie’ Nouri is voor hem nog steeds een held! Niet vreemd dat Dany zijn favoriete club in Nederland AJAX is. Wellicht moeten we eens gaan scouten voor een Feyenoord pupil van de week…

Tijdens het kijken van de wedstrijden van zijn favoriete club vindt Dany het eten van pasta en poffertjes heerlijk, samen met een lekker glas limonade of melk erbij. Wat Dany later wilt worden vind hij nog moeilijk te kiezen. Alles lijkt hem leuk. Van werken bij de politie of brandweer, tot het worden van profvoetballer, stratenmaker of vuilnisman. Nog genoeg tijd om na te denken gelukkig!

Aankomende zondag 8 december zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en VSV 1. Kom het team aanmoedigen en support Dany als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Naam:Dany Tas
Leeftijd:7 jaar
Team:Champions League
Positie:Nog geen vaste positie
Favoriete club:Ajax
Favoriete speler/speelster:Donny van de Beek & ‘Appie’ Nouri
Favoriete drinken:Limonade & Melk
Favoriete eten:Pasta & Poffertjes
Wat wil je later worden:Profvoetballer, brandweerman, politieagent, stratenmaker of vuilnisman

Bekijk ook

AJAX CAMP GAAT DOOR + EEN EXTRA WEEK!

Goed nieuws! Met inachtneming van alle afstand- en hygiëne maatregelen gaat het Ajax Camp bij …