Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Isabella Baaroun

Komende zondag Pupil van de Week: Isabella Baaroun

Het blijft altijd een discussie, tot wanneer kunnen en mogen we elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar geven. Toch maak ik er nog even gebruik, de allerbeste wensen voor 2023, op een sportief, succesvol en gezond jaar!

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Na een ontzettend geslaagd trainingskamp is het aankomende zondag 22 januari weer zo ver, de competitie van de Zondag 1 gaat weer van start. En direct met een thuiswedstrijd tegen de Rotterdamse vereniging HOV/DJSCR. Of te wel, Hoop Op Vooruitgang/De Jonge Spartaan Sport Club Rotterdam. Een mond vol, dat zeker… Een nieuwe thuiswedstrijd betekend ook weer een nieuwe pupil van de week. We stellen u snel aan onze pupil voor!

Zondag zal Isabella Baaroun onze Pupil van de Week zijn. Isabella is 9 jaar oud en speelt vanaf het begin van dit jaar bij de MO11-1. In dit nieuwe team gaat Isabella het de tegenstanders zo moeilijk mogelijk maken als rechterspits of spits.

Niet zo gek dan ook dat haar voorbeelden Mbappe en Christiano Ronaldo zijn. Allebei spitsen van ware topklasse! Zal het daarom ook komen dat ze behalve AJAX ook supportster is van Paris Saint-Germain?

Om net zo goed te worden als haar voorbeelden, traint Isabella twee keer per week met haar team en één keer in de week individueel bij techniektrainer van de club Jeffrey. In de weekenden speelt ze daarnaast vaak mee met andere teams zodra er tekorten zijn. Een echt voetbaldier dus…

Isabella eet ook al als een echte prof. Ze eet het liefst wraps en Kip Tandoori. Na de trainingen probeert ze haar dorst te lessen met blauwe Aquarius.

Later, als Isabella oud genoeg is, wilt ze graag schitteren als profvoetbalster. Maar voorlopig speelt ze het liefst in de selectie teams bij FC Aalsmeer.

Aankomende zondag 22 januari 2023 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en HOV/DJSCR 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

Naam:                                    Isabella Baaroun

Leeftijd:                                   9 jaar

Team:                                     MO11-1

Positie:                                    (Rechter) spits

Favoriete club:                       Ajax/Paris Saint-Germain

Favoriete speler/speelster:     Mbappe/Christiano Ronaldo

Favoriete drinken:                  Aquarius blauw

Favoriete eten:                       Wraps en Kip Tandoori

Wat wil je later worden:          Profvoetbalster

Bekijk ook

Win-win voor jou én de club

Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? FC Aalsmeer heeft een samenwerking …