Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Jasmijn Klaassen

Komende zondag Pupil van de Week: Jasmijn Klaassen

Aankomende zondag 3 oktober 2021 speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn eerste thuiswedstrijd van deze competitie. Eindelijk kunnen we wel zeggen! Tegenstander komende zondag oude bekende sv Spaarnwoude. Na een teleurstellende verliespartij vorige week tegen buurman Sporting Martinus, gaat de Zondag 1 komend weekend er alles aan doen de eerste drie punten binnen te halen.
Terug van weg geweest is hierbij de pupil van de week. En wat hebben deze wedstrijd geluk met onze pupil van de week! Benieuwd wie het is? We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Jasmijn Klaassen onze Pupil van de Week. Jasmijn is 7 jaar oud en speelt op dit moment in JO8-3. Nee, Jasmijn is niet het zusje van Davy Klaassen, maar wel de dochter van clubman Bert Klaassen. U mag zeggen welke naam inmiddels meer faam heeft opgebouwd…
Snel terug naar Jasmijn. Dit seizoen speelt Jasmijn in haar elftal als verdedigster. Als we haar vragen naar haar favoriete speler/speelster dan komt ze toch echt bij haar naamgenoot uit, Davy Klaassen van AJAX. “Niet alleen vanwege zijn achternaam, maar ook omdat hij heel goed kan voetballen”. Maar daarnaast heeft Jasmijn nog een voorbeeld, namelijk Julia uit haar eigen voetbalteam. Volgens Jasmijn schijnt Julia heel veel te scoren.
Jasmijn wil het liefst haar geld gaan verdienen als profvoetbalster later. Als dan niet lukt, dan wordt ze graag juffrouw. Dat ze al leeft als een toekomstige voetbalster is wel te zien aan haar favoriete maaltijd. Namelijk, pasta met het liefst kaas. Een lekker glas Ice Tea Green erbij en haar diner is helemaal compleet. Althans, als haar favoriete club AJAX ook op de TV is.

Aankomende zondag 3 oktober 2021 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en sv Spaarnwoude 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Jasmijn, aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

 

Jasmijn
Naam:Jasmijn Klaassen
Leeftijd:7 jaar
Team:FC Aalsmeer JO8-3
Positie:Verdedigster
Favoriete club:Ajax
Favoriete speler/speelster:Davy Klaassen
Favoriete drinken:Ice Tea Green
Favoriete eten:Pasta (het liefst met kaas)
Wat wil je later worden:Profvoetbalster of juffrouw

Bekijk ook

SAVE THE DATE…….

Op 8 juni vieren we het 10-jarig bestaan van onze mooie vereniging FC Aalsmeer! 🔴🟢⚫️ …