Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Lars Kuin

Komende zondag Pupil van de Week: Lars Kuin

Aankomende zondag 15 mei 2022 speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn voorlaatste thuiswedstrijd van deze competitie. Tegenstander komende zondag is de koploper van de competitie, het Amstelveense Sporting Martinus 1. Het zal een lastige wedstrijd worden voor de rood-groen-zwarte formatie, maar na de overwinning van afgelopen zondag zal het positieve gevoel er zeker zijn. Daarnaast krijgt het team ook weer de support en ondersteuning van een Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Daarnaast zal het een feestelijke middag worden. Met het mooie weer wat is voorspeld, het mooie affiche en het geplande optreden van zanger Dennis Maarssen zal het zeker een feest worden komende zondag middag. Nog meer reden dus om als toeschouwer naar ons complex aan de Beethovenlaan te komen aankomende zondag!

Dennis Maarssen

Terug naar onze pupil van de week! Aankomende zondag is dat Lars Kuin. Lars is 12 jaar oud en speelt op dit moment in de JO13-2. Dit seizoen speelt Lars als verdedigende middenvelder. Met de voetballer Virgil van Dijk als zijn grote voorbeeld begrijpen we dan ook wel zijn keuze. Als onmisbare aanvoerder van het Nederlands Elftal en het Engelse Liverpool zal Lars vast en zeker veel leren van Virgil!  En als we kijken naar Lars zijn voorbeeld, dan is het ook niet zo gek dat zijn favoriete voetbalclub Liverpool is. Al geeft die als kanttekening mee, in Nederland is het de kersverse kampioen Ajax.

Lars wil het liefst zijn geld gaan verdienen als profvoetballer. Als dan niet lukt, dan gaat hij als een echte politieagent de straat op. In zijn pauze zal hij dan stiekem naar de cafetaria lopen om zijn favoriete maaltijd, een kaassouffle of portie kaasstengels te halen en dit weg te spoelen met een glaasje cassis.

Aankomende zondag 15 mei 2022 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en Sporting Martinus 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Lars, aanmoedigen op weg naar de drie punten. En natuurlijk te genieten van een heerlijk drankje na afloop, in het zonnetje en met het optreden van zanger Dennis Maarssen.

Tot zondag!

Naam:Lars Kuin
Leeftijd:12 jaar
Team:JO13-2
Positie:Verdedigende middenvelder
Favoriete club:Liverpool/Ajax
Favoriete speler/speelster:Virgil van Dijk
Favoriete drinken:Cassis
Favoriete eten:Kaassouffle/Kaasstengels
Wat wil je later worden:Profvoetballer of politieagent

Bekijk ook

Aalsmeer pakt drie punten tegen koploper Alphia (3-2)

Na het nipte verlies vorige week in Gouda stond er een super gemotiveerd Aalsmeer binnen …