Begin » Club van 100 » Komende zondag Pupil van de Week: Levi Kieviet

Komende zondag Pupil van de Week: Levi Kieviet

We naderen dan nu echt het einde van het seizoen. Vorige week heeft de Zondag 1 een goede prestatie neergezet in Leusden tegen de nummer twee van de competitie RODA’46. Na goede kansen op de gelijkmaker, viel in de 97e minuut dan de verdiende gelijkmaker. Na afloop was het nog lang gezellig in Leusden met zanger Mark Fledderman.

Deze week staat de voorlaatste competitiewedstrijd op het programma, en tevens is dit de laatste thuiswedstrijd van de competitie voor de Zondag 1. Op 21 mei komt de zondag 1 van SVH uit Den-Haag op bezoek in Aalsmeer. Een nieuwe thuiswedstrijd betekend ook weer een nieuwe pupil van de week. We stellen u snel aan onze pupil voor!

Zondag zal Levi Kieviet onze Pupil van de Week zijn. Levi is 8 jaar oud en speelt in het team van de JO9-3. Als een echter Arjan Robben schittert Levi hier langs de krijtlijnen. Op snelheid en met knappe acties legt hij menig verdediger in de luren en weet hij oog in oog te komen met de doelmannen. Als we zijn trainer Bert vragen, dan horen we dat Levi een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt dit seizoen, Hij zet niet alleen zijn spitsen vrij voor het doel, maar tegenwoordig begint hij zelf ook steeds meer te scoren! Tot nu toe zijn het veelal de klassieke ‘puntertjes’, maar steeds meer worden het ook geplaatste schoten met binnenkant voet. Goed bezig Levi!

Levi is fan van AJAX en als we hem vragen naar zijn voorbeeld is dat duidelijk Dusan Tadic. Later wil Levi dan ook maar één ding, en dat is professioneel voetballer worden bij zijn club AJAX. Hiervoor heeft Levi zijn sportmaaltijd al helemaal vastgesteld op spaghetti, maar dan zal hij het later wel moeten doen zonder zijn favoriete drinken, COLA.

Aankomende zondag 21 mei 2023 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en SVH 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

Naam:                                    Levi Kieviet

Leeftijd:                                   8 jaar

Team:                                     JO9-3

Positie:                                    Rechter spits

Favoriete club:                       Ajax

Favoriete speler/speelster:     Dusan Tadic

Favoriete drinken:                  Cola

Favoriete eten:                       Spaghetti

Wat wil je later worden:          Profvoetballer

 

Bekijk ook

het is bijna zover…..sixentoernooi “carnaval”

Het is bijna zover…..zaterdag 3 juni a.s. om 12.00 uur starten de eerste wedstrijden van …