Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Lucas Heil

Komende zondag Pupil van de Week: Lucas Heil

Aankomende zondag 31 oktober 2021 speelt FC Aalsmeer Zondag1 de heuse derby tegen buurman RKDES1. Een extra bijzondere editie dit keer. Want door de overstap van RKDES naar de zaterdag vanaf volgend seizoen, zal dit de laatste derby in competitieverband zijn die wordt gespeeld in Aalsmeer. De zondag 1 zal er natuurlijk alles aan gaan doen om deze editie winnend af te sluiten. En daar kan het team natuurlijk alle hulp bij gebruiken! Onze Pupil van de Week is daarbij een goede start. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Lucas Heil onze Pupil van de Week. Lucas is 11 jaar oud en speelt op dit moment in JO13-2. Lucas is een middenvelder binnen dit team die niet vies is van hard werken, maar ook kan zorgen voor oogstrelende steekpasses naar de spitsen. Een echte allrounder dus…
Niet gek dat Lucas zijn voorbeeld de middenvelder Frenkie de Jong is. Misschien moet Lucas snel eens langs in Barcelona om Frenkie van goed advies te voorzien. Naast dat Lucas zich dus vooral focust op de dynamische middenvelders, is dynamisch totaalvoetbal iets waar die zich helemaal in op kan laten gaan. Daarom zit hij ook juichend op de bank als Bayern München speelt. Als die dan ook nog eens sushi mag eten of krulfriet, dan is Lucas zijn dag helemaal compleet. Tenminste, als die blauwe Aquarius er ook bij staat.

Net als veel voorgaande Pupillen wil ook Lucas het liefst profvoetballer worden. Als dan niet lukt, dan komt hij graag in de keuken te werken als echte kok. Misschien dat je alvast wat advies en tips kan vragen aan onze keeper Robert. Want hij is een echte chef-kok in het dagelijks leven. En koken, nou dat kan die wel!

Aankomende zondag 31 oktober 2021 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer Zondag1 en RKDES1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Lucas, aanmoedigen op weg naar de drie punten. Na de wedstrijd is het zeker nog de moeite waard om te blijven hangen in de kantine. Want daar zal nog een klein feestje worden gehouden met de aanwezigheid van een zanger. Wie dat wordt? Dat zien jullie zondag!

Tot zondag!

Naam:Lucas Heil
Leeftijd:11 jaar
Team:JO13-2
Positie:Middenvelder
Favoriete club:Bayern München
Favoriete speler/speelster:Frenkie de Jong
Favoriete drinken:Blauwe Aquarius
Favoriete eten:Sushi en krulfriet
Wat wil je later worden:Profvoetballer of kok

Bekijk ook

Aalsmeer pakt drie punten tegen koploper Alphia (3-2)

Na het nipte verlies vorige week in Gouda stond er een super gemotiveerd Aalsmeer binnen …