Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Luka Tomic

Komende zondag Pupil van de Week: Luka Tomic

Oef, wat was het spannend twee weken geleden! Een stunt was in de maak, maar helaas moesten de mannen van de Zondag 1 met nog vijf minuten speeltijd op de klok alsnog buigen voor de toekomstig kampioen van de 3e klasse, Abcoude. Na afloop was het, ondanks het zure verlies, een groot feest in de kantine. Leuke kanttekening, een aantal spelers van Abcoude hebben geholpen het licht uit te doen..

Na een week vrij te zijn geweest staat aankomende zondag 19 maart weer een thuiswedstrijd op de planning. Het Rotterdamse HWD, Het Witte Dorp, reist dan af naar ons bloemendorp. In de uitwedstrijd behaalde de zondag een nipte 0-2 overwinning. Het zal dus zeker een lastige wedstrijd worden. Maar een nieuwe thuiswedstrijd betekend ook weer een nieuwe pupil van de week. We stellen u snel aan onze pupil voor!

Zondag zal Luka Tomic onze Pupil van de Week zijn. Luka is 9 jaar oud en speelt in het team van de JO9-4. Hier ramt hij bal na bal in de netten als echte spits van het elftal.

Maar behalve het scoren geniet Luka er ook van als hij met mooie acties en passes zijn teamgenoten kan laten scoren.

Niet zo gek dan ook dat zijn voorbeeld Lionel Messi is. De Greatest Of All Time zegt men ook wel. Zal het daarom ook komen dat Luka ook fan is van Paris Saint-Germain?

Later, als Luka oud genoeg is, wilt hij graag gaan schitteren als profvoetballer, net als zijn voorbeeld Messi.

Voor nu is het eerst op de bank genieten en leren van Messi, met een lekker glaasje Crystal Clear en een grote kom met noodles!

Aankomende zondag 19 maart 2023 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en HWD 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

Naam:                                    Luka Tomic

Leeftijd:                                   9 jaar

Team:                                     JO9-4

Positie:                                    Spits

Favoriete club:                       Paris Saint-Germain

Favoriete speler/speelster:     Lionel Messi

Favoriete drinken:                  Crystal Clear

Favoriete eten:                       Noodles

Wat wil je later worden:          Profvoetballer

Bekijk ook

Win-win voor jou én de club

Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? FC Aalsmeer heeft een samenwerking …