donderdag , 20 februari 2020
Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Milan Jasperse

Komende zondag Pupil van de Week: Milan Jasperse

Aankomende zondag 9 februari speelt FC Aalsmeer zondag 1 een zeer belangrijke thuiswedstrijd. Tegenstander komende zondag is het Leidense Sporting Leiden. Na een gelijkspel vorige week in en tegen Voorschoten, hoopt de Zondag 1 komend weekend weer de punten in Aalsmeer te houden. Hierbij gaan ze gesteund en geholpen worden door een nieuwe Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Milan Jasperse onze Pupil van de Week. Milan is 11 jaar oud en speelt op dit moment in JO12-4. Milan speelt in dit elftal op verschillende posities waarbij zijn voorkeur toch echt uit gaat naar de spitspositie of midden mid. Als voorbeeldspeler heeft Milan AJAX-speler Hakim Ziyech. Niet vreemd dat Milan zijn favoriete club in Nederland AJAX is.
Tijdens het kijken van de wedstrijden van zijn favoriete club vindt Milan het eten van een pizza het aantrekkelijkst, samen met een lekker glas cola erbij.
Later wilt Milan DJ worden. Op dit moment timmert Milan hiermee al aardig aan de weg en heeft hij zelfs al zijn eigen Youtube kanaal. Onder zijn artiestennaam M DJ Loudness kan je zijn beste en vetste beats luisteren! Zeker doen!

Aankomende zondag 9 februari zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en Sporting Leiden 1. Kom, ondanks het voorspelde onstuimige weer het team aanmoedigen en support Milan als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Naam:Milan Jasperse
Leeftijd:11 jaar
Team:JO12-4
Positie:Spits/Midden mid
Favoriete club:Ajax
Favoriete speler/speelster:Hakim Ziyech
Favoriete drinken:Cola
Favoriete eten:Pizza
Wat wil je later worden:DJ

Bekijk ook

Zaterdag 1 afgetroefd door effectief O.S.V (3-0)

O.S.V. – FC Aalsmeer (zat.) – 3 – 0  Een ‘dolend’ FC Aalsmeer (zat.) werd …