Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Sven de Kreek

Komende zondag Pupil van de Week: Sven de Kreek

Aankomende zondag 17 oktober 2021 speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn tweede thuiswedstrijd van deze competitie. Tegenstander komende zondag is het Amsterdamse team Nieuw West United 1. Na drie teleurstellende verliespartijen, gaat de Zondag 1 komend weekend er alles aan doen de eerste drie punten binnen te halen in deze competitie.
En daar kan het team natuurlijk alle hulp bij gebruiken! Daar gaat onze Pupil van de Week ons hopelijk goed bij helpen. We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Sven de Kreek onze Pupil van de Week. Sven is 10 jaar oud en speelt op dit moment in JO13-2. Dit seizoen speelt Sven als echte linksback. Bikkelhard maar ook met een goede portie techniek en overzicht. Wellicht een toekomstig eerste elftalspeler voor de Zondag 1!
Als we Sven vragen naar zijn favoriete speler/speelster dan komt hij met verschillende namen. Dat snappen we ook wel als je uit deze namen moet kiezen; Haaland, Mbappe en Ramos. Zijn favoriete club is dan ook niet heel verassend het Paris-Saint-German uit Frankrijk. Al zingt Sven het liefste uit volle borst het lied “Hand in hand kameraden” mee!

Sven wil het liefst zijn geld gaan verdienen als profvoetballer. Als dan niet lukt, dan komt hij in het weekend misschien wel op de zondag voetballen. Maar doordeweeks gaat hij als een echte rechercheur op pad met de politie. In zijn pauze zal hij dan stiekem naar de cafetaria lopen om zijn favoriete maaltijd, een patatje met een broodje frikadel te halen en dit weg te spoelen met een ijskoude AA-drankje.

Aankomende zondag 17 oktober 2021 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en sv Nieuw West United 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Sven, aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

Naam:Sven de Kreek
Leeftijd:10 jaar
Team:JO13-2
Positie:Linkerverdediger
Favoriete club:PSG / Feyenoord
Favoriete speler:Haaland, Mbappe, Ramos
Favoriete drinken:AA-drink
Favoriete eten:Patat en broodje frikandel
Wat wil je later worden:Profvoetballer of rechercheur

Bekijk ook

Doe mee met de Grote Club Actie

Afgelopen zaterdag – 23 september – is de Grote Club Actie van start gegaan. Als …