Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Alex Blazsik

Komende zondag Pupil van de Week: Alex Blazsik

Aankomende zondag 7 april speelt Zondag 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen HDV 1 uit Den Haag. Na een wervelende start met zeven punten uit drie wedstrijden, staan er voor de Zondag 1 nog vier belangrijke finales op het programma. Aalsmeer, momenteel gedeeld koploper, en HDV op een vijfde plaats met maar vier punten minder.

Voor de komende thuiswedstrijd is er weer een nieuwe Pupil van de Week aanwezig tijdens de wedstrijd van Zondag 1. We stellen u graag aan onze Pupil van de Week voor!

Komende zondag is Alex Blazsik onze Pupil van de Week. Alex is 11 jaar oud en speelt al een aantal seizoenen voor FC Aalsmeer. Dit seizoen speelt Alex in het team JO12-3. Navraag bij Alex leert ons dat hij, met zijn team, in een ware ‘derby competitie’ speelt met onder andere de derby’s tegen Legmeervogels, RKDES, SCW en RODA’23. De derby tegen RODA’23 werd overtuigend gewonnen, helaas moesten ze het hoofd buigen voor RKDES en Legmeervogels. Aankomende zaterdag speelt Alex weer een thuiswedstrijd. Om 10:15 uur zal er worden afgetrapt tegen UNO uit Hoofddorp, die één plek boven Aalsmeer staan.

Alex is een echte spits in hart en nieren. Zijn favoriete club in Nederland is PSV. Ongetwijfeld zullen voor Alex spannende weken aanbreken met het slot van de Eredivisie. Gaat PSV weer kampioen worden? Als echte spits is het niet verassend dat Alex zijn voorbeeld Cristiano Ronaldo is. Wie weet wordt Alex over een aantal jaar de Ronaldo van FC Aalsmeer zondag 1! Naast al het voetbal vind Alex het heerlijk om sushi te eten, met een goed glas cola erbij.

Later wilt Alex graag profvoetballer worden, wellicht als spits van PSV.

Aankomende zondag 07 april zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en HDV 1. Kom het team aanmoedigen tijdens deze thuiswedstrijd en support Alex als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Bekijk ook

Kleding FC Aalsmeer krijgt nieuwe bestemming in Kenia

Afgelopen week heeft bestuurslid Frank Springintveld een bezoek gebracht aan een grote school in Kenia …