Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Bram van Zaanen

Komende zondag Pupil van de Week: Bram van Zaanen

Aankomende zondag 20 januari 2019 speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn eerste competitiewedstrijd van 2019. Tevens is dit de laatste thuiswedstrijd van dit halve seizoen voor de rood-groen-zwarten. Zondag staat de lastige thuiswedstrijd tegen koploper sv DIOS uit Nieuw-Vennep op het programma. Na maar liefst vijf weken zonder competitiewedstrijd door afgelastingen, vrij weekend en winterstop, mogen de mannen eindelijk weer hun kunsten tonen. Zal het gezellige trainingskamp van afgelopen weekend in Papendal zorgen voor een stunt aan de Beethovenlaan?

Wellicht zal dat gebeuren met de aanwezigheid van onze Pupil van de Week. We stellen u graag aan onze Pupil van de Week voor!

Komende zondag is Bram van Zaanen onze Pupil van de Week. Bram is 10 jaar oud en speelt met veel plezier in de JO11-1 van FC Aalsmeer. Als middenvelder is hij een belangrijke speler binnen het team en kijkt vooral veel naar zijn grote voorbeeld Frenkie de Jong. Gezien zijn idool, is het ook niet verwonderlijk dat Bram zijn favoriete voetbalclub AJAX is. Op dit moment speelt hij met zijn team in de Hoofdklasse en gaat daar vanaf volgende week zaterdag een nieuwe halve competitie in met onder andere de streekderby’s tegen AFC en Roda’23. Komende zaterdag is Bram nog vrij met zijn team, maar de week erna begint hij de competitie tegen DOSC uit Utrecht.

Behalve al het voetballen vindt Bram het heerlijk om frietjes te eten met ketchup en drinkt daar het liefst een goed glas cassis bij. En wat Bram later wilt worden, dat weet die nog niet. Gelukkig heeft hij nog alle tijd om hier over na te denken.

Aankomende zondag 20 januari zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en sv DIOS 1. Kom het team aanmoedigen tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar en support Bram als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Bekijk ook

Oefenwedstrijd FCA zaterdag gaat niet door

Ter algemene info: de oefenwedstrijd FCA zaterdag 1 – Mildam 1 van vandaag, zaterdag 24 …