Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Darien Milsted

Komende zondag Pupil van de Week: Darien Milsted

Aankomende zondag 10 mei speelt Zondag 1 de belangrijke, en misschien wel laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen DRL 1 uit Rotterdam. Na vier weken vrijaf te hebben gehad staan er voor de Zondag 1 nog twee belangrijke finales op het programma. Aalsmeer, momenteel gezakt naar plek drie, staat met maar één punt achterstand op de nummers één en twee, de veilige plaatsen voor handhaving.

Voor de komende thuiswedstrijd is er weer een nieuwe Pupil van de Week aanwezig tijdens de wedstrijd van Zondag 1. We stellen u graag aan onze Pupil van de Week voor!

Komende zondag is Darien Milsted onze Pupil van de Week. Darien is 12 jaar oud en speelt in het team JO13-2. Met zijn team zit Darien in een ware ‘derby competitie’ waarin hij speelt tegen onder andere Legmeervogels, RODA’23 en KDO. Op dit moment staan ze netjes in de middenmoot op een zevende plaats. Aankomende zaterdag speelt Darien weer een thuiswedstrijd op onze mooie complex. Om 08:45 (!) uur zal er worden afgetrapt tegen de Amstelveense buren RODA’23.

Darien is een echte verdediger en speelt het liefst centraal achterin. Zijn favoriete club in Nederland is Ajax. Ongetwijfeld zullen voor Darien ook spannende weken aanbreken met het slot van de Eredivisie. Gaat Ajax eindelijk weer eens kampioen worden? Darien zijn favoriete speler is misschien wat pijnlijk, gezien Darien zijn support voor Ajax. Darien zijn favoriete voetballer is namelijk Trippier van Tottenham Hotspur. Naast Ajax support Darien ook Newcastle United. Naast al het voetbal vind Alex het heerlijk om pizza te eten of de door moeders gemaakte tomatensoep. Een glaasje limonade, fanta of gewoon water vind hij hierbij het lekkerst.

Later wilt Darien graag profvoetballer worden, wellicht als verdediger van Ajax of Newcastle United. Om dit te verwezenlijken is Darien al aardig op weg. Op dit moment voetbalt hij namelijk bij BORN TO PLAY Academy in Amsterdam. Als het allemaal niet lukt, dan wilt Darien graag de techniek in.

Aankomende zondag 10 mei zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen Zondag 1 en DRL 1. Kom het team aanmoedigen tijdens deze thuiswedstrijd en support Darien als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Bekijk ook

Overlijdensbericht Jacques Bleeker

Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Jacques (Sjaak) Bleeker afgelopen zondag is overleden. Sjaak …