Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Kyano van Rooijen

Komende zondag Pupil van de Week: Kyano van Rooijen

Aankomende zondag 10 maart speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn eerste thuiswedstrijd van de tweede competitiehelft tegen SVH 1 uit Den Haag. Na een wervelende start twee weken geleden in Barendrecht tegen sv Besiktas, staat er voor Zondag 1 nog zes belangrijke finales op het programma.

Voor komende thuiswedstrijd is er weer een nieuwe Pupil van de Week aanwezig tijdens de wedstrijd van Zondag 1. We stellen u graag aan onze Pupil van de Week voor!

Komende zondag is Kyano van Rooijen onze Pupil van de Week. Kyano is 11 jaar oud en speelt al een aantal seizoenen voor FC Aalsmeer. Dit seizoen speelt Kyano in het team JO11-1. Navraag bij Kyano leert ons met zijn team in de Hoofdklasse speelt. Sinds vorige week zaterdag zijn ze begonnen in een nieuwe competitie met onder andere de derby tegen AFC en RODA’23 op het programma. Na een teleurstellend verlies tegen de leeftijdsgenoten van FC Almere (1-3) staat komende donderdag de derby tegen AFC op het programma, om 17:30 uur in Aalsmeer. Komende zaterdag speelt Kyano met zijn team weer uit tegen Laren’99 uit Laren om 09:30 uur.

Kyano is een echter verdediger en speelt het liefst als rechterverdediger. Zijn favoriete club in Nederland is AJAX. Ongetwijfeld zal Kyano afgelopen dinsdag ook juichend achter de televisie hebben gezeten. Geheel verassend is het niet dat Kyano zijn voorbeeld Mathijs de Ligt is. Wie weet dat Kyano over een aantal jaar de Ligt zal vervangen! Naast al het voetbal vind Kyano het heerlijk om pizza te eten, met een goed glas cassis erbij.

Later wilt Mick graag profvoetballer worden. Dus De Ligt, pas maar alvast op!

Aankomende zondag 10 maart zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en SVH 1. Kom het team aanmoedigen tijdens deze thuiswedstrijd en support Kyano als Pupil van de Week.

Tot zondag!

Bekijk ook

Doe mee met de Grote Club Actie

Afgelopen zaterdag – 23 september – is de Grote Club Actie van start gegaan. Als …