maandag , 16 september 2019
Begin » Geen categorie » Komende zondag Pupil van de Week: Mick Uithol

Komende zondag Pupil van de Week: Mick Uithol

Aankomende zondag 14 oktober speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn thuiswedstrijd tegen sv Warmunda 1. Een heuse kraker al vroeg in het seizoen. Beide ploegen staan onderin de stand en kennen een stroeve start. Daarnaast is het ook de dag van de eerste Pupil van de Week van dit seizoen. We stellen u graag aan onze pupil voor!
Komende zondag is Mick Uithol onze Pupil van de Week. Mick is 11 jaar oud en speelt al een aantal jaren voor FC Aalsmeer. Dit seizoen speelt Mick in het team JO13 (2007)-1 en doet dit niet onverdienstelijk. Op dit moment staat hij namelijk met zijn team op de eerste plaats in de competitie na een 4-1 overwinning op Buiksloot en een 0-5 winst op Geel Wit. Wellicht hebben wij wel een toekomstige kampioen bij ons zondag! Wat in ieder geval zeker is, Mick zal de ‘winning-mood’ meenemen naar de wedstrijd zondag.

Mick speelt het liefst als linkerspits of rechterspits en houdt van scoren. Als voorbeeld heeft hij dan ook Donny van de Beek waarvan hij het scoren goed kan leren. Zijn favoriete club in Nederland is AJAX en daarbuiten FC Barcelona. Tijdens het kijken van de wedstrijden van zijn favoriete clubs vindt Mick het eten van een broodje gezond heerlijk. Maar dan wel zonder kaas. Ice tea green als drankje erbij en Mick zijn dag kan niet meer stuk.
Later wilt Mick graag werken bij de defensie. Wie weet kan Bas uit de selectie je alvast wat tips geven hierover.

Aankomende zondag 14 oktober zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en sv Warmunda 1. Kom het team aanmoedigen en support Mick als Pupil van de Week.

Tot zondag!

NaamMick Uithol
Leeftijd11
TeamJO13 (2007)-1
PositieLinks/rechtsbuiten
Favoriete clubAJAX & Barcelona
Favoriete speler/speelsterDonny van de Beek
Favoriete drinkenIce tea green
Favoriete etenBroodje gezond (zonder kaas)
Wat wil je later wordenwerken bij de defensie

Bekijk ook

Keeperstraining jeugd

De scholen zijn gestart, de trainingen zijn begonnen en de eerste bekerwedstrijden worden dit weekend …