Begin » Jeugd » mededelingen van het wedstrijdsecretariaat

mededelingen van het wedstrijdsecretariaat

De bal rolt weer en vanuit het wedstrijdsecretariaat zijn er enkele punten, die aandacht verdienen. Dat zijn:

  1. Zorg voor een (recente) pasfoto op je digitale spelerspas. Dit geldt voor de teams, die op groot veld spelen, dus vanaf de O13 t/m de senioren. Er zijn nog steeds spelers/speelster, die geen of een te oude foto op deze spelerspas hebben staan. De scheidsrechters gaan strenger hierop controleren en geen foto betekent niet spelen. Tot 31 oktober a.s. kan je zelf of je teammanager de foto toevoegen op de spelerspas. Voorkom problemen en zet een recente foto op je spelerspas!
  2. Spelregelbewijs. Spelers/speelsters uit het geboortejaar 2006 en de jaren daarvoor, dienen in het bezit te zijn van het spelregelbewijs. Elke keer spelen zonder dit bewijs is een overtreding en bij 6 overtredingen volgt een schorsing en een fikse boete. Je hebt hiervoor al diverse malen een herinnering in je mail gehad. Voorkom problemen en haal het spelregelbewijs.
  3. Het invullen MDWF (mobiel digitaal wedstrijdformulier). De leider of teammanager dient voor het begin van de wedstrijd het  MDWF ingevuld te hebben. Vooral bij wedstrijden in de A-categorie is dit van belang, omdat daar de basis 11 spelers ingevuld moeten zijn. Zijn er rugnummers, dan moeten deze ook ingevuld worden. Zonder deze gegevens kan de scheidsrechter geen controle doen en na afloop het formulier invullen en versturen.
  4. Kleedkamers.  Op zaterdag, vooral in de ochtend, is het helaas niet onvermijdelijk, dat er kleedkamers gedeeld moeten worden gezien het drukke programma. Als er kleedkamers gedeeld moeten worden, wordt dit gemeld bij het afhalen van de kleedkamersleutel bij het wedstrijdsecretariaat. Wij hiervoor jullie begrip en medewerking door één kant van de kleedkamer te gebruiken en de kleedkamer na gebruik droog en netjes achter te laten en de deur op slot te doen. Heb respect voor de spullen van het andere team!

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Samen met jullie hopen we er een mooi en sportief seizoen van te maken!

Namens alle medewerkers van het wedstrjidsecretariaat

Ingrid Kempers, wedstrjdsecretaris

Bekijk ook

geen spelregelbewijs is niet voetballen…….

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft …