Begin » Verslagen » Meiden MO15-1 pakken na rust de winst tegen SDZ
Melissa C heeft 0-1 gescoord, zij wordt door haar team genoten geknuffeld

Meiden MO15-1 pakken na rust de winst tegen SDZ

De FC Aalsmeer meiden MO15-1 speelden zaterdag 14 april jl. uit tegen de meiden van SDZ MO15-1 in Amsterdam. De wedstrijd begon laat in de middag ( 16.45 u. ) in een heerlijk zonnetje. De eerste helft golfde het spel heen en weer, echt gevaarlijke aanvallen waren er niet zodat de rust met een 0 – 0 stand in ging.

Melissa C scoorde ( 0-1 ) haar eerste doelpunt voor het FCA team

 

Daisy (l) en Maud (r) combineren door de SDZ defensie. Maud knalt de 0-2 in het SDZ doel

Na de rust een fel startend FCA en in de 5e minuut na rust resulteerde dit in een prachtig FCA doelpunt gescoord door Melissa C 0 – 1. In de 18e minuut een super snelle FCA aanval opgezet door de snelle vleugelspeelsters Daisy en Maud. Maud knalde de strakke voorzet van Daisy kiezelhard in het SDZ doel 0 – 2. Vijf minuten later vloerde FCA verdedigster Dewi een SDZ aanvalster in het strafschopgebied “ penalty “ De SDZ speelster schoot de bal onhoudbaar binnen 1 – 2.

Ricky wordt gevloerd in het SDZ strafschopgebied, penalty voor FCA
Spits Inge schiet de toegekende penalty feilloos binnen 1 – 3

Tien minuten later gebeurde het zelfde aan de andere kant. FCA aanvalster Ricky werd onderuit geschoffeld “penalty“. FCA spits Inge wist hier wel raad mee, zij gaf de SDZ keepster geen schijn van kans 1 – 3. SDZ probeerde nog met diverse wissels en lange ballen op hun vleugel speelsters voor gevaar te zorgen, maar de FCA achterhoede met rots in de branding stopper Fleur gaven geen krimp meer. Een mooi behaalde overwinning meiden!

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …