Begin » Verslagen » Meiden MO15-2 kampioen Najaarsreeks

Meiden MO15-2 kampioen Najaarsreeks

Zaterdag 11 december om 10.15 uur op het hoofdveld bij FC Aalsmeer de Kampioenswedstrijd van de MO15-2 tegen Roda ’23 MO15-2 op het programma. De Aalsmeerse dames nog ongeslagen in de competitie, en bij winst vandaag zou het kampioenschap binnen zijn. Mooi affiche, helaas mocht er geen publiek aanwezig zijn bij deze wedstrijd, maar hadden twee meiden teams wel een sfeeractie bedacht vooraf gaand aan de wedstrijd, waardoor er een leuke sfeer voor de wedstrijd aanwezig was.

Om 10.15 uur werd de wedstrijd door scheidsrechter Peter Springintveld in gang gezet, en gingen de Aalsmeerse ladies gelijk in de aanval. Waren het zenuwen, of wat anders in het begin lukte het allemaal niet zo, en de Roda ’23 defensie kon makkelijk stand houden. Maar na 20 minuten werd dan toch de ban gebroken, en scoorde Milou haar eerste doelpunt van de middag.

Hierna was Aalsmeer niet meer te stoppen, en met mooi aanvallend voetbal werd het voor de rust nog 3-0.

Na de pauze een zelfde spelbeeld, de MO15-2 van Aalsmeer viel hartstochtelijk aan, en Roda probeerde dat tegen te houden, en af en toe ook aan een aanval te denken.  Het verschil was echter te groot, en de Aalsmeerders lieten een aantal mooie aanvalspatronen zien, en de doelpunten konden dan ook niet uitblijven. De een was nog mooier dan de ander.

Bij het eindsignaal van de foutloos fluitende Peter Springintveld, ging FC Aalsmeer met een 10-0 score verdiend als winnaar van het veld.

Het KAMPIOENSCHAP was binnen, en dat moest gevierd worden. De champagne flessen werden ontkurkt, er waren bloemen voor alle speelsters en begeleiding (dank aan Sponsor Melle Jongkind Aalsmeer B.V.), er was voor iedereen een kampioensmedaille voor in de prijzenkast van de speelsters, en nadat ze allemaal gedoucht waren, was er in de kantine nog een feestje met patat en wat te drinken erbij.  Moe maar voldaan ging een ieder daarna blij naar huis.

Op naar de voorjaarscompetitie, waarin het team van Sandra, Lorena en Bernard in een klasse hoger gaat voetballen nu.

In de 2e klasse zullen zij nu hun krachten gaan meten met betere tegenstanders, en ook waarschijnlijk andere kampioenen van andere 3e klasssen die ook een trede hoger gaan spelen vanaf eind januari. Veel succes daarin meiden!!

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …