Begin » Geen categorie » Meiden MO19-1 verliezen geflatteerd van de Blokkers meiden
Danique speelde een goede wedstrijd, zij wist alleen mooie scoringskansen niet te verzilveren.

Meiden MO19-1 verliezen geflatteerd van de Blokkers meiden

Zaterdag 14 mei was meer een stranddag dan een voetbal dag, toch moest er met dit warme weer gevoetbald worden. De FCA meiden MO19-1 kregen thuis bezoek van de MO19-1 meiden van de Blokkers uit Blokker. De FCA meiden waren gewaarschuwd, want de Blokkers meiden staan stijf bovenaan en hebben alles gewonnen. Ondanks het warme weer werd er door beide teams pittig gestart, de FCA meiden gaven goed tegenstand en de aanvallen golfde dan ook op en neer met kansen aan beide kanten. In de 28e minuut kreeg de Blokkers een vrije trap te nemen net buiten het FCA strafschopgebied. Het FCA muurtje stond niet goed opgesteld waar de vrije trap neemster van de Blokkers wel raad mee wist.
Het schot ging door het gat in de muur en was onhoudbaar voor FCA keepster Suus 0-1. Deze goal was echt zuur voor de FCA meiden want ze gaven het sterke de Blokkers zeer goed partij. Door een fout in de FCA defensie scoorde de Blokkers vlak voor de rust ook nog 0-2.

Zelfs door twee tegenstandsters laat Fleur zich niet afstoppen
Danique en teamgenoot gooien lijf en leden in de strijd

Na de rust deden de teams weinig voor elkaar onder, FCA was met mooie aanvallen op jacht naar de aansluitingstreffer, het Blokkers doel werd meerdere keren onder vuur genomen, dat een FCA treffer niet viel was echt ongelooflijk, open kansen werden niet verzilverd. Zoals het vaak gaat, zelf scoor je niet uit fraaie kansen dan valt plotseling een goal aan de andere kant 0-3. Deze dreun kwam keihard aan. Het FCA spel begon nu slordig te worden, de passing ging vaak verkeerd en onderling werd er niet gecommuniceerd, het warme weer begon nu ook zijn tol te eisen, de concentratie bij de meiden werd steeds slechter, hierdoor konden  de Blokkers meiden nog tweemaal scoren en werd de eind stand 0-5.  Het had net zo goed in 3-5 kunnen eindigen. Meiden ondanks het verlies hebben jullie enorme strijd laten zien, een prima prestatie.

De Blokkers hoekschop wordt door FCA weg gewerkt.
Met veel pit speelde Roxy een prima wedstrijd.
Eamey in een pittig voeten duel.

Verslag + foto’s:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Selectie zaterdag 1 krijgt voor volgend seizoen steeds meer vorm

Opnieuw hebben een aantal selectiespelers hun jawoord voor volgend seizoen gegeven. Na de berichtgeving van …