Begin » Verslagen » MO12-1 verliest nipt van FC Weesp JO12-1
Spits Lisa heeft met een fraaie schuiver de Weesp keeper verschalkt 1-0

MO12-1 verliest nipt van FC Weesp JO12-1

Zaterdag 12 september speelden de FCA meisjes  MO12-1 tegen de jongens  van FC Weesp JO12-1 uit Weesp. U leest het goed meisjes tegen jongens. In de wedstrijd werd al snel duidelijk  dat de meisjes beslist niet de mindere van de jongens waren. In de 8e minuut zette Vida van achteruit een mooie FCA-aanval op. De FCA-meiden combineerden de bal snel naar voren waar hun spits Lisa werd aangespeeld. Lisa wist hier wel raad mee en met een mooie schuiver verschalkte Lisa de Weesp keeper 1-0.  Het was duidelijk dat de Weesp-boys hier vreselijk van baalden. Twee minuten later kreeg Weesp een hoekschop te nemen. De bal werd in het FCA-doelgebied geschoten waar een Weesp-aanvaller de bal snoeihard tussen FCA-verdedigsters door in het doel kopte 1-1. Het spel golfde heerlijk heen en weer met kansen voor beide doelen. In de 16e minuut was het een Weesp aanvaller die uit een mooie Weesp voorzet  zeer fraai de stand op 1-2 schoot. De FCA-meiden bleven het Weesp doel onder vuur nemen maar het geluk zat niet mee, zodoende bleef de stand tot de rust 1-2.

Drie tegenstanders zijn nodig om Jahailey af te stoppen
Dalila en Lisa blokken samen een Weesp aanvaller

Na de rust een leuke en spannende tweede helft, het was een lust voor het oog om naar te kijken. Weesp schoot uit één van hun mooie aanvallen een keer op de FCA-doelpaal en de Weesp-keeper voorkwam grabbelend op de doellijn de FCA gelijkmaker. Wat de FCA-meiden ook probeerde, de aansluitingstreffer die de meiden met hun goede spel zeker verdiende bleef helaas uit. Daar Weesp ook niet meer scoorde bleef de stand tot het einde wedstrijd 1-2.

PS: Wij zijn op zoek naar meisjes die dit team willen versterken. Het team speelt Hoofdklasse tegen jongens teams. Meld je aan en kom voetballen bij dit leuke meiden team!

FCA verdedigster Vida speelde een zeer goede wedstrijd
Ralycia laat zich door een Weesp boy de bal niet afpakken

Verslag + foto’s:  Ruud Meijer

Bekijk ook

FC Aalsmeer JO9-1 – Spakenburg JO9-1

Met de nieuwe corona-regels onder de arm, verzamelde de J09-1 van Aalsmeer om 8 uur …