vrijdag , 26 april 2019
Aanvalster Iris speelde prima, maar miste dotten van kansen op de gelijkmaker

MO19-2 verliest de wedstrijd onnodig

In fris weer met een lekker zonnetje begon zaterdag 3 nov. jl. de meiden wedstrijd tussen MO19-2 – Buitenveldert sc. MO19-3 uit Amsterdam.
Beide teams begonnen pittig aan de wedstrijd en al snel werd duidelijk dat de teams niet voor elkaar onder deden. Het was FCA die in de 10e min. op voorsprong kwam. FCA spits Inge schoot van afstand op het Buitenveldert doel. De bal vloog met een grote boog richting doel en de bal plofte via de binnenkant paal in het Buitenveldert doel 1-0.
Na deze goal golfde het spel heen en weer en waren er kansen voor beide teams. In de 38e min. brak een Buitenveldert aanvalster door de FCA defensie en stormde op FCA keepster Sam af. Met een sublieme redding voorkwam Sam de gelijkmaker. Ruststand 1-0.

Verdedigster Isa speelde een super goede wedstrijd
Asmaa speelde een goede wedstrijd en zet hier haar beste beentje voor

De toeschouwers kregen de tweede helft een boeiend vervolg te zien. Gevaarlijke aanvallen waren er over en weer. In de 65e min. was het Buitenveldert die uit een mooie aanval 1-1 scoorde. Het leek op een gelijkspel af te stevenen want de defensie meiden stonden aan beide zijde als een huis. Tot 8 min. voor tijd FCA verdedigsters Kim en Isa de snelle Buitenveldert spits dit keer niet konden af stoppen en (invalster) FCA keepster Ashley kansloos was op het schot van de spits 1-2.
In de laatste minuten kregen de FCA aanvalsters Iris en Inge nog dotten van kansen om de gelijkmaker te scoren, helaas werden deze kansen niet benut zodat de wedstrijd met 1-2 eindigde.
Keihard gewerkt meiden een gelijkspel was zeker op zijn plaats, helaas!

Na haar doelpunt probeerde tegenstandsters Inge op allerlei manieren tegen te houden
Met een super sliding voorkomt Kim een gevaarlijke Buitenveldert aanval

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League kids worden 1ste en 2de op KDO toernooi!!!

20 April “Stille Zaterdag” 2019, en stil was op de parkeerplaats bij FC Aalsmeer om …