Begin » Bestuur » Nieuwe trainer FC Aalsmeer Zondag 1  

Nieuwe trainer FC Aalsmeer Zondag 1  

Bestuur en technische commissie van FC Aalsmeer hebben recentelijk met Bas Groenveld overeenstemming bereikt over de aanstelling als nieuwe trainer van FC Aalsmeer Zondag 1. Bas heeft ruime ervaring als (jeugd-) trainer en is op dit moment trainer van JO17-1.

In de afgelopen weken zijn door de technische commissie gesprekken met de huidige selectiespelers en spelers vanuit JO19 gevoerd. 

De uitkomst van de gesprekken laat zien dat er volop perspectief is voor een FC Aalsmeer Zondag 1 voor het seizoen 2022-2023.

Het nieuwe seizoen krijgt de selectie versterking van acht jeugdspelers uit O19 die de overstap naar de senioren maken. Bestuur en technische zaken zijn bijzonder blij met de aanwas van deze jeugdspelers en zien volop kansen voor hen om op dit niveau verder door te groeien. Met de komst van de eigen jeugdspelers, aangevuld met een aantal jonge spelers uit Zondag 2, die zich afgelopen jaar hebben kunnen ontwikkelen als senior, staat er een stevige Aalsmeerse selectie voor het seizoen 2022-2023.

Zowel bestuur als Bas Groenveld zien volop kansen voor dit team om zich komende jaren door te ontwikkelen tot een stabiele derdeklasser.

Het bestuur en de technische commissie wensen Bas veel succes in zijn nieuwe functie. Namens het bestuur en technische commissie,

 

Alexander Goes (lid technische commissie)

Eef Niezing (voorzitter)

 

Bekijk ook

Bestuursbijdrage juli 2023

Op het moment, dat u dit leest, zijn velen al op vakantie. Een tijd om …