Begin » Geen categorie » Oefennederlaag Zaterdag 1, selectie krijgt gestalte

Oefennederlaag Zaterdag 1, selectie krijgt gestalte

In Meerssen is Zaterdag 1 in het oefenduel tegen sv Meerssen tegen een 4-3 nederlaag aangelopen. Dat zag er na zo’n 55 minuten toen Delano Kluft de 0-3 binnenschoof niet naar uit. In de eerste helft kwam Zaterdag 1 na 20 minuten op een 0-1 voorsprong door een harde uithaal van Lulinho Martins. Even later kopte Berry Kramer de bal tegendraads in de verre hoek na een fraaie assist van Thomas Harte, 0-2.

De hoofdklasser was minder gelukkig in de afwerking. Zodoende was het bij rust 0-2. Na de thee viel dus zogezegd de 0-3 binnen. sv Meerssen schrok enigszins wakker en in no time stond het 3-3. Zaterdag 1 hielp daarbij wel een handje door half zacht ingrijpen.

10 minuten voor tijd kreeg Delano Kluft een uitgelezen kans om Zaterdag 1 weer aan een voorsprong te helpen, maar hij schoof de bal voorlangs.

Kort daarna maakte sv Meerssen de 4-3. Al met al een nuttige oefenwedstrijd.

Later op de dag werd bekend dat het huidige geraamte van Zaterdag 1 voor volgend seizoen in tact blijft. Doelman Nick van der Wiel gaat voor zijn derde seizoen in Aalsmeer. En ook Jasper Werkhoven, Wouter Winters en Daan van Huffel hebben te kennen gegeven het prima naar hun zin te hebben bij de eersteklasser.

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiĆ«le (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …