Begin » Verslagen » Onnodig verlies meiden MO15-1
Met een mooi schot scoort Inge vanaf rechts ( net niet zichtbaar ) 1-0.

Onnodig verlies meiden MO15-1

Zaterdag 10 feb. jl. speelden de Aalsmeer meiden MO15-1 een thuiswedstrijd met twee gezichten tegen de meiden van SC Buitenboys MO15-1 uit Almere.
De eerste helft speelden beide teams met veel spirit. In de 16e minuut verraste Aalsmeer spits Inge de Buitenboys keepster met een prachtig schot in de korte hoek 1-0. De Buitenboys speelsters waren hierdoor niet van slag en in de 26e minuut scoorde zij de gelijkmaker 1-1 via de handen van Aalsmeer keepster Loure. Dit was ook de ruststand.

Doelpunt maakster Inge nu wel in beeld
Lieve zet de Aalsmeer aanvalsters aan het werk

Na de rust een onherkenbaar Aalsmeer. De bal werd steeds lukraak weggetrapt, het veld erg breed gehouden en de middenlinie sloot niet meer aan. Buitenboys moest hier wel van profiteren en deed dit dan ook. In de 22e minuut na rust kreeg Aalsmeer keepster Loure een schot niet klemvast waardoor een Buitenboys speelster de terug springende bal kon binnen tikken 1-2.
Dat de stand hierbij bleef kwam door de Aalsmeer achterhoede en keepster Loure. Hopelijk zijn de Aalsmeer meiden de volgende wedstrijd wel bij de les.

Melissa speelde een prima wedstrijd
Springintveld Ricky in duel

Verslag + foto: Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …