Begin » Verslagen » Onnodige nederlaag FC Aalsmeer zondag.

Onnodige nederlaag FC Aalsmeer zondag.

Het was en werd geen beste dag voor de zondagtak in Leidschedam  een nederlaag die men zich zelf kan aanrekenen door te onzorgvuldig de aanval te kiezen en verkeerde beslissingen te nemen. Dat had ook bijna scheidsrechter de hr. Gajadien, die voor de 2e keer bij het sportpark aankwam omdat hij dacht dat het afgelast was doordat hij niemand zag, gelukkig dat de gehele delegatie, 2 man! van FC Aalsmeer er net liep. Was de man niet bekend ,dat kantines gesloten waren en er geen publiek bij de wedstrijden aanwezig mocht zijn!!!  Kortom zoals op alle sportparken geen sfeer, maar helaas we moeten er even door heen.Fc Aalsmeer speelde in dezelfde opstelling als vorige week en ging prima uit de start blokken , om een snelle goal te forceren. De eerste 20min. was FC Aalsmeer de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden en kreeg een enorme tegenvaller te incasseren. In de 25e min was het een snelle aanval die meer dan succesvol werd afgerond door  Lorenzo Korte die de bal snoeihard vanaf 25 m. doelman Robert Jan v. leeuwen kansloos liet.  1-0. Een domper was het zeker, maar ook daarna bleef FC Aalsmeer de bovenliggende partij, maar door de strakke zijwaartse wind tegen kwamen de ballen niet goed aan. Het offensief was er wel, maar de zuivere passes ontbraken en eigenlijk werd keeper v. Leeuwen van Stompwijk niet echt op de proef gesteld .

De 2e helft eigenlijk het zelfde spelbeeld te weinig gerichte schoten op het doel van Stompwijk , terwijl de Aalsmeerders een grootte veldoverwicht hadden maar dit niet konden verzilveren. Er zat te weinig gevaar en ondanks dat trainer Peter Neuvel 3 x wisselden ,  Joery v.d. Schraaff voor  Sten Piet, Jeffrey Hausel voor  Robin Kruijsman en Bram Vanenman voor de licht geblesseerde  Chance Meeuwis lukte het maar niet. Kevin Hoorneman was er nog het dichtste bij, maar zijn prima schot werd net zo goed gekeerd doel doelman v. leeuwen ,kansen bleven er wel komen . FC Aalsmeer bleef er voor knokken , maar het bleef te gehaast en dus ging er helaas veel mis. Ook laatste man Nick Sluijs naar voren om de ballen klaar te liggen voor zijn medespelers maar het lukte maar niet. Teleurgesteld liepen de spelers na het laatste fluitsignaal van het veld af, a.s. zondag tegen sv. Madestein  maar dan  weer in de eigen vertrouwde  zwart-rood-groene kleuren.

Helaas weer zonder supporters maar het mag nu eenmaal niet, maar er zal a.s. zondag toch iets gebeuren.

BouwTeam Aalsmeer heeft zich bereid verklaart om de wedstrijd te sponsoren en                    Voetbal in Aalsmeer zal dus opnames maken van  deze wedstrijd, met voor en nabeschouwing

over de wedstrijd. FC Aalsmeer Zondag bedankt BouwTeam Aalsmeer voor deze mooie geste.

 

Bekijk ook

JO17-1 knalt na de rust er flink op los 6-1

Zaterdag 10 oktober speelden FCA JO17-1 thuis tegen Zuidoost United JO17-1 uit Amsterdam. Al na 3 …