Begin » Geen categorie » Oranjefestival bij FC Aalsmeer

Oranjefestival bij FC Aalsmeer

Voetballen als een echte Oranje Leeuw of Leeuwin, kom dan naar het Oranjefestival bij FC Aalsmeer op 28 mei aanstaande. Met het EK-voetbal voor de mannen en de Olympische Spelen voor de vrouwen voor de deur, een mooie gelegenheid om alvast voor te proeven.

Wil je net zoals Lieke Martens dribbelen? of wil je net zo wegdraaien als Frenkie de Jong? of wil je schieten zoals Depay? Doe dan mee! Deelname is gratis en je hoeft je alleen maar aan te melden, het is voor leden van de vereniging, maar meer nog voor niet-leden. Breng ook allemaal je vriendje of vriendinnetje mee (geef deze ook op). Iedereen is welkom! Leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. We gaan er met z´n allen een mooi spektakelstuk van maken van dit oranjefestival. Dus schrijf je snel in. Tot gauw bij FC Aalsmeer!

Belangrijk is wel voor de ouders, we hebben vooralsnog rekening te houden met de Corona-regels. Het is daarom op dit moment niet toegestaan voor ouders om op het complex te komen kijken. Hoe dit op 28 mei zal zijn (met eventuele veranderingen in de regels door de overheid), kunnen wij nog niet overzien.

Locatie: Complex FC Aalsmeer
Datum: 28 mei 2021
Tijd: 16:00 – 18:30 uur

Let wel: Als je een vriend of vriendinnetje mee wilt nemen, geef die dan ook op via hetzelfde inschrijfformulier, dan komt het helemaal goed 🙂

Geef je op via deze link: https://www.knvb.nl/oranjefestival/fcaalsmeer/409

Bekijk ook

Frank Springintveld stopt als penningmeester

Frank Springintveld heeft deze week laten weten aan het einde van het lopende seizoen te …