Begin » Geen categorie » Overlijdensbericht Piet Bogers

Overlijdensbericht Piet Bogers

Ons bereikte deze week het bericht dat Piet Bogers is overleden. Voor de ouderen onder ons weten wie Piet was. In de jaren 80 en 90 heeft hij veel voor RKAV betekend. Als ouder gekomen bij de club omdat dochter Mirelle kwam voetballen en hij jeugdleider werd van een meisjeselftal. Na een paar jaar kwam Piet in het hoofdbestuur met als taak de damesafdeling te vertegenwoordigen. Daar kwam later nog bij de taak als aanspreekpunt voor barzaken.

Na een periode van 15 jaar vond Piet het tijd om rustiger aan te gaan doen en stapte hij uit het bestuur. Wel bleef hij behouden voor de club en ging op maandag en woensdag helpen om het complex netjes te houden. Helaas kreeg hij een tia waardoor hij daar mee moest stoppen. Zijn bezoeken aan de club werden minder, maar hij kwam nog wel eens in de 14 dagen op vrijdagavond klaverjassen in de kantine.
Na een tweede hersenbloeding is dat weinig meer geweest. Soms kwam hij op zaterdag met zijn zoon Patrick mee om bij zijn kleinkind te komen kijken.

Voor al zijn werkzaamheden voor RKAV heeft Piet de onderscheiding “Lid van verdienste” gekregen. We zullen Piet herinneren als een rustige, maar hard werkende vrijwilliger van de club.

We wensen de familie alle sterkte toe in de komende moeilijke tijd.

Het bestuur

(klik op de afbeelding voor de vergroting)

Bekijk ook

Verbod gebruik sportcomplex

Beste ouder(s), verzorger(s), leden, Vorige week is bekend geworden dat tot en met maandag 6 …