Begin » Verslagen » Paashazen Toernooi MO12, MO13 & MO15
Winnend team de croissantjes. V.l.n.r. Coach Lee. Noa, Carice, Daniëlle, Vida, Roos, Renske en Dione

Paashazen Toernooi MO12, MO13 & MO15

Zaterdag 27 maart was het een gezellige drukte bij FC. Aalsmeer in de Beethovenlaan. Er stonden weer diverse onderlinge jeugdwedstrijden op het programma. Op veld twee was het extra druk.
De club had voor hun jonge meiden leden (MO12, MO13 & MO15) een paashazen toernooi in elkaar gedraaid. Veld twee was in vier kwarten gedeeld. In die vier kwarten werden wedstrijdjes gespeeld van een kwartier 6 tegen 6. De diverse teams waren met elkaar gemixt, zodat je niet meteen het sterkste team had. Om de teams uit elkaar te houden had elk team een naam gekregen zoals: de paaskuikens, de luxe paasstollen, de chocolade paaseitjes en de croissantjes.

Zal Blossom (l) Fleur haar aanval kunnen onderbreken?
Keepster Pien ramt een schot uit haar doel richting Melissa.

Half elf begonnen de wedstrijden, er werd pittig maar sportief gespeeld. De winnaars speelden tegen de andere winnaars en de verliezers tegen andere verliezers totdat de twee sterkste teams over bleven .De finale werd gespeeld tussen de paaskuikens en de croissantjes. Al snel na de aftrap scoorde Jet voor de paaskuikens 1-0, het werd snel 1-1, 2-1, 2-2 en twee minuten voor tijd stond het 3-2 voor de paaskuikens. Vlak voor tijd wisten de croissantjes 3-3 te scoren. De organisatie besloot voor een golden goal, wie het eerst scoorde werd de toernooi winnaar. Na even gerust te hebben werd de wedstrijd hervat. Na een mooie aanval van de croissantjes was het Daniëlle die de bal snoeihard tegen de touwen van het paaskuiken doel schoot 4-3. Na even gezellig babbelen met elkaar kregen alle deelnemers een zakje paaseitjes, het winnende team kreeg als extraatje een chocolade paashaasje. Deze lekkernijen werden uitgereikt door de goed werkende organisatie t.w. de heren Hans Kwaks, Tonmai Prent en assistent Kevin Overmars. Iedereen ging met een tevreden gevoel huiswaarts.

Lilly ramt de bal voor tegenstandster Julia weg.
Jet was weer eens ongrijpbaar, zij scoorde ook fraai de 1-0 in de finale wedstrijd.

Verslag: Ruud Meijer

Bekijk ook

Laatste speeldag Champions League

Afgelopen zaterdag had de jongste jeugd van de Champions League de laatste speeldag van het …