Begin » Verslagen » Persoonlijke fouten doorslag bij Zondag 1 – Zwanenburg 1-3

Persoonlijke fouten doorslag bij Zondag 1 – Zwanenburg 1-3

Aan de uitslag zou je denken dat FC Aalsmeer zon. geen schijn van kans tegen Zwanenburg had,  het tegendeel was waar, een leuke wedstrijd voor het publiek en Zwanenburg maakte de kansen gewoon af. FC Aalsmeer trad aan met verschillende afwezigen o.a Karel Mirowski, Remi Pasternak, Dennis  van Leeuwen, Patrick Melman waren door blessures niet aanwezig deze middag en dat is een gemis.

Opstelling:   Doel Pim Doeswijk

Achter. Pawel Kokon, MO Alaswad, Nick Sluijs, Richard Melman

Middenveld:    Tim Millenaar, Sten Piet, Joery v.d. Schraaff.

Voorhoede: Jeroen Ezink , Kevin Hoorneman en  Frits v. Leeuwen.

De 1e helft konden we genieten van mooie combinaties van o.a. Keven Hoorneman en Joery  v.d Schraaff die menigmaal de voorwaartse met mooie passes kansen en ruimte gaven om de score te openen. Een open wedstrijd met aan beide kanten kansen voor de keepers. In de 30e min .kwam eigenlijk de 1e echte kans voor Jeroen Ezink alleen voor keeper  Camiel Kesbeke iets te lang wachten en de bal was een prooi voor de keeper. Ook keeper Pim Doeswijk had even de aandacht van de 125 toeschouwers, bijna was zijn actie om de spits van Zwanenburg uit te spelen op een drama uitgelopen. In de 43e min was het Joery v.d. Schraaff die met een schitterende pass Jeroe Ezink alleen voor de keeper zette  en nu hield Jeroen zijn  hoofd wel koel en speelde keeper Kesbeke prima uit 1-0, lekker net voor de rust.

In de 2e helft was de wedstrijd nog geen 2min. uit toen Zwanenburg aan de linkerkant een corner kon nemen. Slim stond Rick v. Veen bij de 1e paal en kon Pim Doeswijk van dichtbij kloppen 1-1 en een domper. Het spel golfde op en neer en gezegd moet worden dat Zwanenburg steeds beter ging spelen, eerst reageerde scheidsrechter Karagantcheff  op grensrechter van Zwanenburg om een gevaarlijke aanval van F C Aalsmeer af te blazen. Even later  gebeurde het aan de kant van FC Aalsmeer waar grensrechter Vincent Kempers terecht voor een buitenspel doelpunt vlagde en gehonoreerd werd en het doelpunt werd afgekeurd .In de 60e min kwam voor het eerst dit seizoen Alexander Goes in het veld voor de uitgebluste Tim Millenaar( nog niet geheel wedstrijdfit). Zwanenburg ging steeds meer in de aanval in de 66e min was het Justin Schouten die van dichtbij over het doel schoot, het bleek uitstel van executie. In de 69e min. Frits van Leeuwen eruit en Rutger Brussen kon zijn intree in de hoofdmacht van de FC maken. In de 71e min geweldige actie van Kevin Hoorneman , maar helaas voor alles wat FC Aalsmeer een warm hart toedraagt ranselde Kiesbeke de bal uit zijn doel .In de 77e min was het dezelfde speler die een verkeerde afspeelbal gaf ( kan verder op een uitstekende wedstrijd terugkijken) en het was voor Nick de Graaf een koud kunstje om van dichtbij Pim Doeswijk geen schijn van kans te geven en dat betekende 1-2. Nog geen 4 min later was het weer Rick van Veen die aan de linkerkant alle vrijheid kreeg en er dankbaar gebruik van maakte en dat betekende 1-3 en behoorlijke tik en een domper voor FC Aalsmeer. Aan FC Aalsmeer kant werd de leeg gespeelde Sten Piet vervangen door Michal Hinz, maar verandering aan de stand gebeurde  er niet. Vervelende nederlaag, was niet nodig geweest, meer de simpele uitvoering en alles weer fit moeten de punten weer komen. A.s zondag thuis tegen Alliance’22 s.v. We gaan voor die 3 punten. Man of The Match Nick Sluijs.

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …