Begin » Verslagen » Persoonlijke fouten nekken zondag 1

Persoonlijke fouten nekken zondag 1

Ja wat te zeggen over de wedstrijd tegen Alliance’22, het eerste wat je opvalt is dat Alexander Goes normaliter aanvoerder, nu als grensrechter fungeerde bij de zwart groenen brigade. Een liesblessure zal hem zeker 5 weken aan de kant houden, maar als aanvoerder wil hij  bij zijn team betrokken blijven en dan als er om gevraagd wordt de vlag ter hand neemt, een prima gebaar naar zijn team toe. Ook Sten Piet speelde niet mee, ook wegens een liesblessure en Mo Alleswad heeft veel fysieke problemen zat op de bank maar niet in staat om te voetballen.

Puzzelen wederom voor trainer Marco Bragonje ( gelukkig was het 2e team vrij) maar in de voorhoede was op de linkerkant een plaats ingeruimd voor de wel op zondag voetballende J0 19-1 speler Wojciech Danielak en deze jonge speler kan terug zien op een prima wedstrijd. Het was deze speler die na 12 min. een prachtige voorzet gaf op Jeroen Ezink die de bal volledig miste en in die rebound was het Alliance die heel snel de bal rond liet gaan en Richard Melman helaas niet goed dekte en Pepijn Graat hard maar simpel 1-0 kon scoren, dit was echt een domper. De FC Aalsmeer ging gelijk weer over tot de orde van de dag en kwam weer een mooie kans voor Jeroen Ezink na goed voorbereidend werk van het middenveld maar helaas werd deze kans overgeschoten. In de 20 e min uit het niets, kan speler van Alliance’22 bal op middenveld oppakken en zo vrij als een vogeltje een medespeler aanspelen die ongehinderd doelman Bart Koopstra kan passeren 2-0. Veldspel FC Aalsmeer niets minder maar er kan maar niet gescoord worden, wel weer in de 40e min na wederom een snelle aanval over de vleugels en van dichtbij was Bart Koopmans weer kansloos 3-0 en wedstrijd was gespeeld.

De 2e helft was een prima wedstrijd voor de FC Aalsmeer veel kansen en ook met goed voetbal, vooral middenvelder Remi Pasternak was weer ouderwets op dreef en verzond menig passes en schuwde het harde werken zeker niet. In de 10e min was het bijna Richard Melman die vanaf 25 m. een geweldige uithaal had maar de bal knalde helaas tegen de lat. In de 25e min was het dan wel raak na een combinatie van Remi Pasternak en de goed spelende Nick Sluijs die de bal meegaf aan eerstgenoemde speler maar keeper Kierkx kon het tot corner verwerken. Uit die corner genomen door Remi Pasternack werd die bal prima ingekopt door Nick Sluijs 3-1. Zou het dan toch nog?, een verwoed aanvallend FC Aalsmeer probeerde het nog wel en waren onmiskenbaar de 2e helft de bovenliggende partij .Nog 2 wissels had FC Aalsmeer op  de bank Patrick Melman en de moe gestreden Wojcieck Danielak werden vervangen door Danny Leegwater en Robin Kruisman maar aan de stand veranderde niets.

Voor de supporters die er waren was er alleen maar lof voor de spelersgroep die met een geweldige instelling liepen te voetballen voor een beter resultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat de ommekeer moet komen en het liefst natuurlijk a.s. zondag.  Voor FC Aalsmeer geldt dat men de komende 2 thuiswedstrijden 6 punten moeten halen om een dreigende degradatie te kunnen en moeten ontlopen.

A.S zondag FC Aalsmeer- Spaarnwoude . Aanvang 14.00 uur.

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …