Begin » Bestuur » Radio Aalsmeer start sportprogramma

Radio Aalsmeer start sportprogramma

Best leden en supporters,

Zie hieronder voor een bericht van Radio Aalsmeer. Zij starten een sportprogramma op zondag en zoeken medewerkers!

Matthijs van Muijden

“Beste sportliefhebbers,

Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving. Jarenlang heeft de omroep een sportprogramma uitgezonden onder de titel ‘Sportivi-tijd’. Met de komst van het programma ‘Weekend Magazine’ verdween het programma.

Een aantal medewerkers wil echter de sport weer een prominente plek geven in de uitzendingen van de lokale radiozender. Want zeg nou zelf: er zijn volop Aalsmeerse sportprestaties die de aandacht verdienen. Er worden in onze gemeente op hoog en minder hoog niveau wekelijks sportprestaties van jewelste geleverd.

Radio Aalsmeer wil graag ieder weekend aandacht besteden aan alle sporten uit de regio. Te beginnen iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Daarvoor hebben we nog wel enige versterking nodig en zoeken we bijvoorbeeld mensen die hun sport of club willen promoten.

Bent u toch al iedere week op het veld of in de zaal te vinden bij uw vereniging en vindt u het leuk om via de telefoon verslag te doen van de wedstrijd van uw eigen cluppie? Dan bent u de verslaggever die wij zoeken!

Of vindt u het leuk om mee te werken aan het sportprogramma door te presenteren of als redactiemedewerker? Dan zoeken wij u ook! Geen ervaring, is geen probleem, we hebben interne opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast zoeken wij voor iedere sportvereniging contactpersonen. Mensen die alle clubnieuwtjes aan ons doorgeven, zodat we daar aandacht aan kunnen besteden op de radio, via de website en straks misschien zelfs via tv!

Kortom, wilt u ons helpen het nieuwe sportprogramma (we zoeken ook nog een originele naam!) op poten te zetten, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via elbert@radioaalsmeer.nl. We zullen u dan op zo kort mogelijke termijn uitnodigen voor een informatieve bijeenkomst.

Namens de sportredactie van Radio Aalsmeer hartelijk dank voor uw reactie!”

Bekijk ook

Contributie inning seizoen 2019/2020

FC Aalsmeer heeft de contributie-inning voor seizoen 2019/2020 ook dit jaar weer uit handen gegeven …