Begin » Sponsors » Rugsponsoring jeugdteams | MO13-1 krijgt shirts van Melle Jongkind

Rugsponsoring jeugdteams | MO13-1 krijgt shirts van Melle Jongkind

Het seizoen krijgt steeds meer vorm. Naast de vriendschappelijke wedstrijden en bekerduels, komt nu ook de start van de echte competitie weer dichtbij. Alle jeugdteams spelen vanaf dit seizoen in de nieuwe tenues met hoofdsponsor 123inkt.nl op de borst. Op de mouwen staan Antenna en Carpentier Mooren Bouwplein, die als hoofdsponsor ook op de tassen staat. De rug van de teams is nog vrij beschikbaar voor teamsponsors.

Een flink aantal betrokken bedrijven heeft al aangegeven bij 1 of meerdere teams op de rug te willen staan, waaronder Aannemersbedrijf Van der Laarse, Brood en Banketbakkerij Hulleman, M3E, Ritom Beveiligingstechniek, Huisartsenpraktijk Coster, Meer Vastgoed, Bouwcenter Blauwhoff, Burgers Carrosserie, Koper IT en Melle Jongkind. De eerste teams zijn ook al bedrukt.

Afgelopen zaterdag kregen de meiden van de MO13-1 hun shirts overhandigd door Helmuth Jongkind van Melle Jongkind Aalsmeer. Een bedrijf werkzaam in de bloemen- en boeketten branche. De meiden hebben nu niet alleen een mooie sponsoropdruk achterop, maar hebben ook direct rugnummers op de shirts gekregen (wat standaard gebeurt bij rugsponsoring). Melle Jongkind bedankt namens de meiden, die nu kunnen schitteren in de 1e klasse!

Bekijk ook

Grote Clubactie

Ook dit jaar gaan we weer meedoen met de Grote Clubactie. We willen een bedrag …