Begin » Verslagen » Ruime overwinning meiden MO15-1
Verdedigend speelde Vera een goede wedstrijd, hier blokt zij een tegenstandster

Ruime overwinning meiden MO15-1

Voor de Aalsmeer meiden MO15-1 was zaterdag 3 feb. jl. de winterstop alweer voorbij. Een uitwedstrijd tegen Hoofddorp MO15-1 stond op het programma. Ondanks een snelle voorsprong 0-1 gescoord door Dewi, werd er zeer slordig gespeeld. In de 25e minuut kon de grabbelende Hoofddorp keepster een schot van Mieke niet onder controle krijgen 0-2. Het fluitsignaal voor de rust kwam als geroepen.

Mieke wijst Ricky de weg
Maud ging met lijf en leden de strijd aan

Na een peptalk in de rust lieten de Aalsmeer meiden zien dat zij best wel goed kunnen voetballen. De Hoofddorp defensie werd met goede Aalsmeer aanvallen stevig onder druk gezet. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Met regelmaat van de klok scoorde de Aalsmeer aanvalsters. Dewi scoorde de 0-3 en 0-4 net geen loepzuivere hattrick. ( Een zuivere hattrick is als er 3x in een helft wordt gescoord).

Dewi was op schot, zij scoorde drie maal, net geen loepzuivere hattrick

Linker vleugelflitser Daisy scoorde twee prachtige goals de 0-5 en 0-6. Dit werd ook de eindstand. Aankomende zaterdag komt SC Buitenboys ehhh/ girls op bezoek. Hopen dat het a.s. vriesweer geen spelbreker gaat worden.

Met een mooi schot verraste Mieke de Hoofddorp keepster 0 – 2

Verslag + foto:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …