Begin » Weekaatje » safari weekaatje 2022

safari weekaatje 2022

Afgelopen weekend was het zover; na 2 jaar eindelijk weer een volledig weekaatje!

250 Kinderen, meer dan 100 ouders als vrijwilliger, een keukenstaf, bouwploeg, opbouwploeg, meer dan 45 leiders en een kampstaf hebben genoten van een fantastisch weekend op de velden van FC Aalsmeer.

Vrijdagavond begonnen we met het bewonderen van de verschillende groepen en daarna “teambuilding spelletjes”op de velden.

In het donker liepen de oudere groepen nog een angstaanjagende spooktocht.

Zaterdag werd er een GPS puzzeltocht gelopen in het Hornmeerpark en de wijk om het terrein heen. Ook werden er poldersport onderdelen gedaan. Sommige kinderen haalden hier een lekker nat pak terwijl zij over PVC buizen over de sloot liepen, en ook werd er samengewerkt om zoveel mogelijk tennisballen te vervoeren.

Zaterdagavond was natuurlijk de disco.

Zondag stond in het teken van elf kamp. Op het terrein stonden verschillende springkussens/stormbanen en spellen. Wat een feest was dit! In de ochtend was het nog lekker zonnig, in de middag startte het helaas met regenen.

De oudermiddag was weer lekker druk bezocht! Er werden veel verhalen uitgewisseld en lootjes gekocht voor de loterij.

Helaas begon het steeds harder te regenen, waardoor we uiteindelijk hebben moeten besluiten om de kinderen thuis te laten slapen. De tenten waren ontzettend nat van binnen!

Dit was voor iedereen een grote teleurstelling. Gelukkig werd er wel eerst nog gezwommen. Hierna werd iedereen opgehaald om lekker een nachtje thuis te slapen.

Maandag speelden de kinderen de “spelenkermis”. Een soort casino spelletjes waarmee de kinderen muntjes konden verdienen voor hun team.

En toen….. om 14.00 uur….. was de afsluiting. Vanwege het weer deden we die ook in de kantine. 250 kinderen, hun leiders en een grote groep ouders; het paste in de kantine!

De eindscores werden bekend gemaakt en ook Eef Niezing, de voorzitter van FC Aalsmeer, richtte nog een woordje tot de kinderen en ouders.

En toen….. was het tijd om naar huis te gaan en lekker uit te rusten!

Wij als kampstaf kijken terug op een meer dan geslaagd weekend. De keukenstaf heeft weer fantastisch voor iedereen gezorgd en gekookt, vele vrijwilligers hebben hun handen uitgestoken en de leiders hebben ervoor gezorgd dat de kinderen een fantastisch weekend hebben gehad. Hier zijn wij ontzettend trots op! We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage.

We verheugen ons er nu al op om van 2023 een minstens net zo geslaagd weekend te maken.

De kampstaf

José Kruijer

Kees van ‘t Schip

Priscilla van Aalst

Frank Eijkhout

Maurice Groeneveld

Pam Kruijer

Felix Ensinger

Danielle Blok

 

 

 

Bekijk ook

veel gevonden voorwerpen wachten op hun eigenaar………

Na het geslaagde Weekaatje zijn er veel spullen blijven liggen. Deze liggen in de stelling …