Begin » Geen categorie » Sinterklaas met wel zeven pieten op bezoek bij FC Aalsmeer

Sinterklaas met wel zeven pieten op bezoek bij FC Aalsmeer

Woensdagmiddag 21 november is Sinterklaas weer met “De Echte Pieten” langs geweest bij FC Aalsmeer voor de jeugdleden van de Champions League, JO8 en JO9 + MO9 .

Een spektafel van jewelste omdat de sleutel van de kluis van Sinterklaas zoek was en de pieten nu op andere wijze de kluis moesten proberen te forceren om bij de belangrijke spullen van Sinterklaas te kunnen. De kinderen gingen er volledig in op en het schuim en de confetti uit de opengebroken kluis vloog ze om de oren. Na een pauze met limonade en pepernoten konden de kinderen nog even samen swingen met de pieten en hun ouders.

Vervolgens hebben alle kinderen nog een cadeautje van Sinterklaas ontvangen; een handig tasje waar hun stinkende scheenbeschermers en voetbalschoenen in kunnen.

Daar heeft Sinterklaas goed over nagedacht 😉

Al met al een zeer geslaagde middag! Verder wil de Jeugd Activiteiten Commissie van FC Aalsmeer de Jumbo bedanken voor de heerlijke pepernoten. En wensen zij alle jeugdleden een heel gezellig Sinterklaasfeest op 5 december!

Kijk voor meer foto’s van deze gezellige middag op onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1433352880135366&type=1&l=25e2636d31 

Dan nog een belangrijke oproep vanuit de Jeugd Activiteiten Commissie: “wij zijn dringend op zoek naar ouders die willen aansluiten bij het JAC om de diverse activiteiten; zoals het Sinterklaasfeest, het Beach-voetbaltoernooi, de penaltybokaal, de bingo, etc., te kunnen blijven organiseren voor onze jeugdleden. Lijkt u dit leuk om te doen en heeft u misschien wel leuke nieuwe activiteit-ideeën voor de jeugd, dan kunt u voor meer informatie en/of aanmelden contact opnemen met Bianca Zekveld. E-mail: bzekveld@hotmail.com. Wij hopen op veel enthousiaste reacties!’’

Bianca, Ingrid, Wina, Claudia en Jenifer.

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiële (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …