Begin » Verslagen » Slechte start voor zondag 1

Slechte start voor zondag 1

FC. Aalsmeer had zich meer voorgesteld van de eerste wedstrijd na de winterstop. Een stop die de Aalsmeerders goed uitkwam in verband de blessures. Maar dat het zo zou aflopen hadden weinigen voorspeld. Praktisch een volledig selectie, wat wil je nog meer. Altior was gewaarschuwd.

De eerste aanvallen waren voor de thuisclub. Maar het vuur was gauw geblust. Reeds in de elfde minuut was het raak. Alttior kreeg een hoekschop toegewezen, zou een makkelijke prooi zijn voor doelman Jeremaih Veldman, maar deze liet zich verrassen door de boomlange nr 10, Tom van de Weijden, die met zijn hoofd de 0-1 aantekende. Daar bleef het niet bij, amper vier minuten later was de nr 12, Mike Otto die gebruik maakte van fouten van Mark Schut, en even later de bal achter Veldman te deponeren 0-2. Wat een deceptie.

Wat FC Aalsmeer ook probeerde het lukte van alle kanten niet. Heel veel balverlies, totaal geen lopende combinaties enz. Men probeerde het wel, Daimian Veldman en Pasternak, probeerden het in samenwerking met Daryl Haime om enige gaten te vinden in de zeer solide verdediging van Altior, maar tevergeefs. En als er een gaatje was dan was daar altijd nog de doelman van Altior, Jeroen Sassen die succes in de weg stond.

 

Ook na de eerste helft, was het Altior dat de lakens uit deelde. Ver voor tijd gingen de eerste bezoekers al huiswaarts, dan kan men nagaan hoe de prestaties van hun cluppie waren. De 0-3 kwam twintig minuten voor tijd, het was Rody Blommestein die hiervoor tekend.

Scheidsrechter Chitan, had een zeer rustige middag, geen meter te veel gelopen, maar een oog voor alles.

Komende zondag 4 februari; Warmunda— FC Aalsmeer.

FC Aalsmeer speelde met de volgende spelers;

Jeremaih Veldman, Damian Veldman, Mark Schut, Richard de Vries, Alexander Goes, Elias el Hadji, Pawel Kocon, Remiqiusz Pasternak, Daryl Haine, Karol Mirowski, Joeri van de Schraaf, Daan Vaneman, Tristan Jongkind, Rutger Brussen, Joost van der Zwaard, Sten Piet, Bart Koopstra.

Theo Nagtegaal

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …