maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » Slechte zondag voor het 1e

Slechte zondag voor het 1e

Over en uit.

Zo zou je kunnen zeggen, er is een einde gekomen aan de reeks goede wedstrijden van de thuisclub. Vandaag was het een verdiende 1-3 nederlaag. Jammer was het voor Alexander Goes die vandaag zijn twee honderd en vijftigste wedstrijd speelde in de hoofdmacht van zijn club. Er wachtte hem een grootse huldiging na de wedstrijd. Terug naar de wedstrijd, of eigenlijk was het geen ware wedstrijd. De gastheren hebben revanche genomen voor de vorige nederlaag. Ook was het de een na laatste wedstrijd op zondag, ook de Kickers gaan naar de zaterdag.

Reeds in de eerste minuut was daar een reuze kans voor Mark Schut, maar die werd door doelman Jeroen Tent, de beste speler vandaag, onschadelijk gemaakt. Het spel golfde vanaf nu heen en weer zonder dat er voor beide ploegen een reële kans was. Er werd erg traag gevoetbald bij FC Aalsmeer,  te lang doorgaan met de bal, niet kijken naar vrijstaande spelers, o.a. Tristen Jongkind werd te weinig in het spel betrokken, terwijl hij veel vrijstond. Het was weer Mark Schut die op vier meter voor het verlaten doel het toch nog presteerde om over te schieten, het was vandaag echt niet zijn beste wedstrijd. Wie wel terug kan kijken op een zeer goede wedstrijd is Richard de Vries, ongelofelijk wat hij vanmiddag een werk verzet heeft, daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen, de meesten natuurlijk.

De tweede helft een zonder veel spanning, werd in de drie en zestigste minuut door Ronny Mollers benut om de stand op 0-1 te zetten. Maar nog geen minuut later was Schut die uit een strafschop de 1-1 aantekende, op dat moment een terechte stand. Maar de Kickers zouden hun gram halen. Even later kwamen zij op de verdiende 1-2. Tristan Hofman kon voor de 2-2 zorgen maar de inzet ging rakelings over. De 1-3 kwam in de tiende minuut voor het einde. Een man moet nog genoemd worden en dat is Vally Karagantcheff, de leidsman van vanmiddag, hij kan terugzien op een prima gefloten wedstrijd.

De FC Aalsmeer speelde met volgende spelers;Jeremaih Veldman, Mark Schut, Richard de Vries, Alexander Goes, Pawel Kocon, Tristan Jongkind, Daan Vaneman, Karol Miroski, Joost van der Zwaard, Sten Piet, Joeri van de Schraaf, Elias el Hadji, Daryl Haime, Jeroen Ezink, Pim Doeswijk.

Theo Nagtegaal

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …